رقابت بیش از ۵۵ هزار داوطلب در استان تهران

اهدای میانگین روزانه ۱۳۰۰ واحد خون در استان تهران

پیشرفت پروژه انتقال آب به استان تهران

لزوم صرفه جویی مصرف آب در استان تهران

پنج شنبه 1404/05/09

قرچک رسانه؛

ساخت و سازهای قرچک زیر زربین شهرداری

اولین جلسه شهرسازی شهرداری قرچک در سال ۹۸ به ریاست شهردار و با حضور معاون شهرسازی، مدیران مناطق و دیگر اعضای این جلسه در سالن اجتماعات شهرداری برگزار شد.

ساخت و سازهای قرچک زیر زربین شهرداری

به گزارش تهران رسانه ؛ محسن خرمی شریف ظهر شنبه در اولین جلسه شهرسازی شهرداری قرچک در سال ۹۸ که در سالن اجتماعات برگزار شد، با تبریک فرارسیدن میلاد باسعادت حضرت مهدی (عج) اظهار داشت: رسالت ما صیانت از حقوق شهر و شهروندان است و باید از نظارت برساخت سازها توسط معاونت شهرسازی و گشت‌های ساختمانی در سطح شهر بیشتر شود تا از ساخت‌وساز غیر مجار جلوگیری شود.

وی بابیان اینکه کیفیت مطلوب ساختمان درگرو تعامل شهرداری و نظام مهندسی است، بیان داشت: لیست دفاتر نقشه‌کشی در سطح شهر قرچک باید در سامانه شهرسازی توسط واحد انفورماتیک انجام و به‌روزرسانی شود.

این مدیر شهری تصریح کرد: کلیه دفاتر مهندسی در سطح قرچک فعال هستند می‌توانند تا ۱۵ اردیبهشت جهت تکمیل پروانه و ادامه کار و اخذ مجوز تأسیس دفتر به معاونت شهرسازی مراجعه کنند.

خرمی شریف تأکید کرد: رابط بین شهرداری و دفاتر نقشه‌کشی می‌بایست فقط فردی باشد که مجوز به نام آن صادرشده است.

شهردار قرچک بر نظارت ویژه مأموران گشت ساختمانی برساخت و سازها اشاره کرد و افزود: جلسه‌ای با مأموران گشت ساختمانی و ناظرین جهت آموزش و بررسی حریم و محدوده توسط طرح تفصیلی انجام شود.

وی بیان داشت: نظر مهندسی محاسبه در تمامی مراحل ساخت مسکن توسط فردی باشد که به عنوان محاسب ساختمان در نقشه نوسازی مشخص‌شده باشد.

این مدیر شهری تأکید کرد: معاونت شهرسازی و مدیران مناطق مدیریت شهری نظارت کنند اگر گزارشی در خصوص پایان کار از سوی سند ناظر به صورت شفاف به شهرداری گزارش نشد از صدور پایان کار خودداری کنند.

خرمی شریف افزود: ارائه معرفی‌نامه مهندسین طراح و ناظر هر پروژه (پلاک ثبتی) به صورت تایپی با مهر برجسته توسط نظام مهندسی به همراه نقشه‌های ممهور شده الزامی است.

شهردار قرچک در پایان اظهار کرد: کمیته طرح و نما منظر شهری توسط معاون شهرسازی شهرداری تشکیل و فعال شود.

گفتنی است اولین جلسه شهرسازی شهرداری قرچک در سال ۹۸ به ریاست محسن خرمی شریف شهردار و با حضور جعفر صالحی معاون شهرسازی، مدیران مناطق و دیگر اعضای این جلسه در سالن اجتماعات شهرداری برگزار شد.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
ساخت بوستان محصور ویژه بانوان در تهران

ساخت بوستان محصور ویژه بانوان در تهران

تهران رسانه | ساخت بوستان جدید و محصور ویژه بانوان با مساحت بیش از ۷هکتار در مجموعه فرهنگی-ورزشی گوهرشاد درحال تکمیل است.

خطر خشک شدن درختان در تهران

خطر خشک شدن درختان در تهران

تهران رسانه | اعضای شورای اسلامی شهر تهران بابت همکاری‌نکردن شرکت آبفا در انتقال آب و خشک‌شدن درختان تذکر دادند.

دوچرخه سواری کودکان معلول در بوستان های تهران

دوچرخه سواری کودکان معلول در بوستان های تهران

تهران رسانه | کودکان معلول در بوستان‌های منتخب پایتخت دوچرخه‌سواری می‌آموزند.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت