ثبت ۲۲ میلیون تردد جاده ای در استان تهران

توسعه انرژی های پاک در اولویت استان تهران

کاهش مراجعات اهداکنندگان خون در استان تهران

فعالیت ۳ شیفته برخی مدارس در استان تهران

یک شنبه 1404/09/16

قرچک رسانه؛

ساخت و سازهای قرچک زیر زربین شهرداری

اولین جلسه شهرسازی شهرداری قرچک در سال ۹۸ به ریاست شهردار و با حضور معاون شهرسازی، مدیران مناطق و دیگر اعضای این جلسه در سالن اجتماعات شهرداری برگزار شد.

ساخت و سازهای قرچک زیر زربین شهرداری

به گزارش تهران رسانه ؛ محسن خرمی شریف ظهر شنبه در اولین جلسه شهرسازی شهرداری قرچک در سال ۹۸ که در سالن اجتماعات برگزار شد، با تبریک فرارسیدن میلاد باسعادت حضرت مهدی (عج) اظهار داشت: رسالت ما صیانت از حقوق شهر و شهروندان است و باید از نظارت برساخت سازها توسط معاونت شهرسازی و گشت‌های ساختمانی در سطح شهر بیشتر شود تا از ساخت‌وساز غیر مجار جلوگیری شود.

وی بابیان اینکه کیفیت مطلوب ساختمان درگرو تعامل شهرداری و نظام مهندسی است، بیان داشت: لیست دفاتر نقشه‌کشی در سطح شهر قرچک باید در سامانه شهرسازی توسط واحد انفورماتیک انجام و به‌روزرسانی شود.

این مدیر شهری تصریح کرد: کلیه دفاتر مهندسی در سطح قرچک فعال هستند می‌توانند تا ۱۵ اردیبهشت جهت تکمیل پروانه و ادامه کار و اخذ مجوز تأسیس دفتر به معاونت شهرسازی مراجعه کنند.

خرمی شریف تأکید کرد: رابط بین شهرداری و دفاتر نقشه‌کشی می‌بایست فقط فردی باشد که مجوز به نام آن صادرشده است.

شهردار قرچک بر نظارت ویژه مأموران گشت ساختمانی برساخت و سازها اشاره کرد و افزود: جلسه‌ای با مأموران گشت ساختمانی و ناظرین جهت آموزش و بررسی حریم و محدوده توسط طرح تفصیلی انجام شود.

وی بیان داشت: نظر مهندسی محاسبه در تمامی مراحل ساخت مسکن توسط فردی باشد که به عنوان محاسب ساختمان در نقشه نوسازی مشخص‌شده باشد.

این مدیر شهری تأکید کرد: معاونت شهرسازی و مدیران مناطق مدیریت شهری نظارت کنند اگر گزارشی در خصوص پایان کار از سوی سند ناظر به صورت شفاف به شهرداری گزارش نشد از صدور پایان کار خودداری کنند.

خرمی شریف افزود: ارائه معرفی‌نامه مهندسین طراح و ناظر هر پروژه (پلاک ثبتی) به صورت تایپی با مهر برجسته توسط نظام مهندسی به همراه نقشه‌های ممهور شده الزامی است.

شهردار قرچک در پایان اظهار کرد: کمیته طرح و نما منظر شهری توسط معاون شهرسازی شهرداری تشکیل و فعال شود.

گفتنی است اولین جلسه شهرسازی شهرداری قرچک در سال ۹۸ به ریاست محسن خرمی شریف شهردار و با حضور جعفر صالحی معاون شهرسازی، مدیران مناطق و دیگر اعضای این جلسه در سالن اجتماعات شهرداری برگزار شد.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
۵ خشت طلایی برای پایتخت

۵ خشت طلایی برای پایتخت

تهران رسانه | ششمین دوره رویداد «جایزه بین‌المللی خشت طلایی تهران» همزمان با اختتامیه اجلاس شهری تهران‌۲۰۲۵ با حضور شهردار تهران و جمعی از مدیران شهری داخلی و خارجی، نمایندگان سازمان‌های بین‌المللی و شماری از سفرای کشورهای خارجی مقیم تهران در ساختمان تاریخی بلدیه برگزار شد.

آغاز طرح زوج و فرد در تهران

آغاز طرح زوج و فرد در تهران

تهران رسانه | طرح زوج‌وفرد در تهران از امروز تا چهارم آذر اجرا می‌شود و خروج غیرمجاز از منزل جریمه دارد.

افزایش تصادفات در خطوط BRT تهران

افزایش تصادفات در خطوط BRT تهران

تهران رسانه | مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران با تأکید بر لزوم ارتقای ایمنی و کیفیت خدمت‌رسانی، نسبت به افزایش تصادفات ناشی از ورود موتورسیکلت‌ها به خطوط تندرو هشدار داد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت