پرداخت ۲۷۰۰ میلیارد تسهیلات اشتغال در استان تهران

کشف ۴۳۷ ماینر غیرمجاز در استان تهران

پایش مصرف برق ۴۴۳۲ اداره در استان تهران

انتشار بوی نامطبوع در استان تهران

پنج شنبه 1405/05/01

شمیرانات رسانه؛

حضور 16 هزار تبعه غیرمجاز افغان در شمیرانات

حدود 20 هزار تبعه غیرمجاز افغان در سطح شهرستان شمیرانات حضور داشتند که در جهت اجرای مصوبات کمیسیون مقابله با اتباع غیرمجاز تاکنون 4 هزار نفر آنها جمع آوری و به کشورشان بازگردانده شده اند.

حضور 16 هزار تبعه غیرمجاز افغان در شمیرانات

به گزارش تهران رسانه ؛ معاون سیاسی انتظامی فرمانداری شمیرانات از جمع آوری اتباع افغان غیرمجاز شهرستان تا پایان نیمه اول سال جاری خبر داد.
همایون دهاقین روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا تاکید کرد: مراکز خدمات رسان و دستگاه های اجرایی از جمله رستوران ها و شهرداری های زیر پوشش فرمانداری شمیرانات مکلف هستند از به کارگیری اتباع خارجی غیرمجاز در فعالیت های خدماتی و عمرانی خودداری کنند.
دهاقین بیان اینکه اکنون حدود 16 هزار تبعه غیرمجاز افغان در سطح شهرستان حضور دارند اظهار داشت: جمعیت اتباع مذکور در نیمه پایانی سال گذشته 20 هزار نفر برآورد شده بود که در جهت اجرای مصوبات کمیسیون مقابله با اتباع غیرمجاز تاکنون 4 هزار نفر آنها جمع آوری و به کشورشان بازگردانده شده اند.
وی ضمن اعلام اینکه آمار جمعیتی اتباع غیرمجاز در برخی از روستاهای شهرستان از جمعیت بومی و ایرانی بیشتر است ابراز نگرانی کرد و گفت: حضور اتباع غیرمجاز در کشور مشکلات اجتماعی متعددی را به وجود می آورد که میطلبد تمام مسئولان مربوطه اهتمام لازم در راستای ساماندهی و جمع آوری آنها را به کار گیرند.
این مقام مسئول خاطرنشان کرد: به کارگیری اتباع غیرمجاز منجر به افزایش بیکاری در شرایط فعلی جامعه که با مشکلات اشتغال مواجه هستیم، می شود.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
تعیین‌ تکلیف دکل های مخابراتی در تهران

تعیین‌ تکلیف دکل های مخابراتی در تهران

تهران رسانه | مدیرکل امور اجرایی کمیسیون‌های ماده صد شهرداری تهران از تفاهم میان شهرداری تهران، وزارت ارتباطات و شرکت ارتباطات شهر برای رسیدگی به پرونده‌های ماده ۱۰۰ دکل‌های مخابراتی خبر داد.

غیرفعال بودن کولر اتوبوس ها در تهران

غیرفعال بودن کولر اتوبوس ها در تهران

تهران رسانه | مسافران غیرفعال بودن کولر اتوبوس ها را به ۱۳۷ گزارش دهند.

افزایش بودجه پروژه های عمرانی تهران

افزایش بودجه پروژه های عمرانی تهران

تهران رسانه | بودجه پروژه‌های عمرانی تهران ۱۴ برابر شد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت