پرداخت ۲۷۰۰ میلیارد تسهیلات اشتغال در استان تهران

کشف ۴۳۷ ماینر غیرمجاز در استان تهران

پایش مصرف برق ۴۴۳۲ اداره در استان تهران

انتشار بوی نامطبوع در استان تهران

پنج شنبه 1405/05/01

فتح آبادی اظهار نمود؛

اعطای تسهیلات اشتغال به مددجویان استان تهران

3418 فقره تسهیلات اشتغال در سال 97 به مددجویان تحت حمایت کمیته امداد استان تهران پرداخت شده است که از طریق آن 3896 نفر مشغول به کار شدند.

اعطای تسهیلات اشتغال به مددجویان استان تهران

به گزارش تهران رسانه ؛ حسین فتح آبادی با بیان اینکه یکی از اهداف اصلی این نهاد کارآفرینی، ایجاد اشتغال و خودکفایی خانوارهای تحت حمایت است، تاکید کرد: توانمندسازی مددجویان تحت حمایت و استقلال مالی آنها از اهداف مهم کمیته امداد است که به طور جدی آن را دنبال می‌کند.
وی به تسهیلات پرداختی به مددجویان تحت حمایت اشاره کرد و ادامه داد: 3418 فقره تسهیلات اشتغال در سال 97 به مددجویان تحت حمایت کمیته امداد استان تهران پرداخت شده است که از طریق آن 3896 نفر مشغول به کار شدند.
معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد استان تهران با بیان اینکه تعدادی از مددجویان با معرفی به کاریابی های مورد تایید این نهاد مشغول به کار شدند، افزود: 1257 نفر از مددجویان تحت حمایت از طریق معرفی به کاریابی ها مشغول به کار و فعالیت شدند.
فتح آبادی اضافه کرد: 1040 فقره تسهیلات از منابع داخلی کمیته امداد و 2378 فقره از منابع بانکی به مددجویان پرداخت شده است.
وی میزان اعتبار هزینه شده برای اشتغال مددجویان تحت حمایت کمیته امداد استان تهران را 56 میلیارد و 600 میلیون تومان عنوان کرد و گفت: از این مبلغ 40 میلیارد تومان تسهیلات قرض الحسنه بانکی و 16 میلیارد و 600 میلیون تومان از منابع داخلی کمیته امداد بوده است.
معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد استان تهران بیان کرد: طرح‌های اجرا شده شامل 181 طرح کار انگیزی 287 طرح توان افزایی و 2950 طرح خودکفایی بوده است.
فتح آبادی گفت: برای طرح های کارانگیزی 5، توان افزایی 10 و خودکفایی بیش از 10 میلیون تومان تسهیلات پرداخت می شود.
وی به طرح‌های اجرا شده اشاره کرد و افزود: این طرح‌ها در زمینه‌های کشاورزی، دامپروری، شیلات، صنایع دستی، فعالیت‌های صنعتی و معدنی و خدمات اجرا شده است.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
تعیین‌ تکلیف دکل های مخابراتی در تهران

تعیین‌ تکلیف دکل های مخابراتی در تهران

تهران رسانه | مدیرکل امور اجرایی کمیسیون‌های ماده صد شهرداری تهران از تفاهم میان شهرداری تهران، وزارت ارتباطات و شرکت ارتباطات شهر برای رسیدگی به پرونده‌های ماده ۱۰۰ دکل‌های مخابراتی خبر داد.

غیرفعال بودن کولر اتوبوس ها در تهران

غیرفعال بودن کولر اتوبوس ها در تهران

تهران رسانه | مسافران غیرفعال بودن کولر اتوبوس ها را به ۱۳۷ گزارش دهند.

افزایش بودجه پروژه های عمرانی تهران

افزایش بودجه پروژه های عمرانی تهران

تهران رسانه | بودجه پروژه‌های عمرانی تهران ۱۴ برابر شد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت