احیای خانه احزاب در استان تهران

فعالیت کودکان کار اتباع خارجی در استان تهران

تکمیل بیش از ۵۰۰ طرح نیمه کاره در استان تهران

احیای ۸۰ واحد صنعتی راکد در استان تهران

پنج شنبه 1404/02/11

فیروزان خبر داد؛

ساخت 700 مدرسه توسط خیرین در استان تهران

مدیرعامل مجمع خیرین مدرسه ساز استان تهران گفت: خیرین مدرسه ساز از سال 1374 تا کنون 700 مدرسه در شهرستان های استان تهران احداث کردند.

ساخت 700 مدرسه توسط خیرین در استان تهران

به گزارش تهران رسانه ؛ مجید فیروزان روز چهارشنبه در حاشیه مراسم تجلیل از خیرین مدرسه ساز شهرستان پاکدشت در گفتگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: از سال 1374 که فعالیت خیرین مدرسه ساز در کشور آغاز شد، 700 مدرسه خیرساز در شهرستان های استان تهران احداث شده که 640 مدرسه از سال 1390 تاکنون به بهره برداری رسیده است.
وی گفت : با احداث این تعداد مدرسه که به فضاهایی نظیر کتابخانه، نمازخانه، سالن اجتماعات، سرویس بهداشتی، اتاق سرایداری، فضای اداری و آزمایشگاه مجهز است، بیش از 6 هزار کلاس درس به مجموع مدارس شهرستان های استان تهران افزوده شده است.
وی افزود: در حال حاضر یک هزار و 500 خیر مدرسه ساز در شهرستان های استان تهران وجود دارند که علاوه بر احداث مدرسه، نسبت به اهدا زمین ساخت مدرسه، پول، طلا و مصالح ساختمانی اقدام می کنند.
فیروزان گفت : خیرین با اهداء زمین ساخت مدرسه، به طور میانگین یکصد هزار متر مربع زمین به دارایی های آموزش و پرورش شهرستان های استان تهران افزودند.
وی با اشاره به این که تا پایان امسال بیش از 30 مدرسه خیرساز در شهرستان های استان تهران کلنگ زنی و یا افتتاح می شود اظهار داشت: استان تهران در حال حاضر به 12 هزار کلاس درس نیاز دارد که تلاش می شود تا با همکاری تمامی دستگاه های دولتی، خیرین مدرسه ساز و بنیادهایی نظیر بنیاد برکت و کمیساریای عالی پناهندگان این کمبودها برطرف شود.
مدیرعامل مجمع خیرین مدرسه ساز استان تهران در خصوص فعالیت خیرین در شهرستان پاکدشت گفت: خیرین مدرسه ساز تا کنون 50 مدرسه در شهرستان پاکدشت احداث کرده اند ولی برای رفع کمبود فضای آموزشی در پاکدشت، به 30 مدرسه جدید نیاز داریم.
پاکدشت بیش از 77 هزار دانش آموز دارد.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
ساخت اولین بوستان ویژه دختران در تهران

ساخت اولین بوستان ویژه دختران در تهران

تهران رسانه | اولین بوستان ویژه دختران در پایتخت ساخته می شود.

تصادف مرگبار در بزرگراه خرازی تهران

تصادف مرگبار در بزرگراه خرازی تهران

تهران رسانه | برخورد یک دستگاه کامیون با خودروی پراید در مسیر شرق به غرب بزرگراه شهید خرازی منجر به مرگ یک زن ۷۰ ساله شد.

جزئیات گروگانگیری مسلحانه در شرق تهران

جزئیات گروگانگیری مسلحانه در شرق تهران

تهران رسانه | طی یک عملیات واکنش سریع، فرد گروگان آزاد و عامل گروگانگیری نیز با شلیک مأموران زمین گیر و دستگیر شد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت