طرح «هر روستا، یک بوم گردی» در استان تهران

تولید یک چهارم پسماند کشور در استان تهران

تجهیز۱۲۰۰ مدرسه در شهر و استان تهران

آزادی قدیمی ترین زندانی زن در استان تهران

جمعه 1404/08/09

فضای مجازی؛

هاتگرام و طلاگرام مسدود شدند

صبح امروز به ناگاه نسخه های فارسی تلگرام یعنی هاتگرام و طلاگرام از روی گوشی ها حذف شد تا کاربران با وضعیتی گیج کننده مواجه شوند.

هاتگرام و طلاگرام مسدود شدند

به گزارش تهران رسانه ؛ صبح امروز به ناگاه نسخه های فارسی تلگرام یعنی هاتگرام و طلاگرام از روی گوشی ها حذف شد تا کاربران با وضعیتی گیج کننده مواجه شوند چرا که بیشتر کاربران فضای مجازی فکر نمی کردند که تا این حد گوشی آن ها در دسترس سرویس های خدمات دهنده برنامه های اندروییدی باشند!
اما حذف این برنامه ها چگونه رخ داد در حالیکه هیچگونه اجازه یا اخطاری به صاحبان گوشی ها و کاربران فضای مجازی داده نشده بود؟ این سوالی است که از صبح امروز تاکنون ذهن همه ی این کاربران را درگیر خود کرده است!
بنابراین گزارش ،کاربران تلگرام طلایی و هاتگرام از صبح امروز در شبکه های اجتماعی از هشدار گوگل برای حذف این پیام رسان ها از روی گوشی خود خبر دادند؛ حال به نظر می رسد گوگل وارد عمل شده و این دو اپلیکیشن را به صورت خودکار از روی گوشی کاربران حذف کرده است.
چندی پیش تلگرام بر استفاده کردن از این نسخه‌ها و عدم ایمن بودن آن‌ها هشدار داده بود و حال به‌نظر می‌رسد نوبت به خود گوگل و سیستم عامل اندروید رسیده است تا به کاربران در این ارتباط یک هشدار بسیار جدی بدهد.
اخیراً آنتی‌ویروس Play Protect تلگرام طلایی و هاتگرام را به علت آنچه که تلاش برای به سرقت بردن اطلاعات حساس عنوان کرده، مسدود و از روی گوشی افراد پاک کرده است و تلاش کاربران برای نصب مجدد این اپلیکیشن ها بی فایده بوده و اجازه نصب را به کاربر نمی دهد.
واکنش وزیر ارتباطات به حذف طلاگرام و هاتگرام
اما در حالی که در هیچ خبرگزاری یا سایت های خبری تحلیلی گزارشی از این موضوع منتشر نشده است ، وزیر ارتباطات لحظاتی پیش با انتشار توئیتی به این موضوع واکنش نشان داد.
در توئیت آذری جهرمی آمده است:
برای #حق‌الناس⁩ در دی۹۶ گفتیم «همه» پوسته‌های فارسی تلگرام فاقد امنیتند و البته بر اساس جمع‌بندی مرکزملی فضای‌مجازی عمل کردیم. اکنون ۱۲۷پوسته غیررسمی در کشور هست. باحذف دوتا از آنها باید دید مدعیان داخلی و خارجی از بقیه ومحل تامین بودجه آن‌ها خواهند گفت یا روزه سکوت خواهند گرفت؟




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
ساخت مرکز معاینه فنی در شرق تهران

ساخت مرکز معاینه فنی در شرق تهران

تهران رسانه | مدیرعامل ستاد معاینه فنی خودروهای تهران از پایان فاز اول و آغاز فاز دوم عملیات عمرانی احداث مرکز مکانیزه معاینه فنی در منطقه ۱۴ تهران خبر داد.

زمین چمن اختصاصی بانوان در قلب تهران

زمین چمن اختصاصی بانوان در قلب تهران

تهران رسانه | زنان ورزشکار قلب تهران، صاحب نخستین زمین چمن مصنوعی اختصاصی شدند.

مجتمع قضایی خانواده شماره ۳ تهران

مجتمع قضایی خانواده شماره ۳ تهران

تهران رسانه | مجتمع قضایی شماره ۳ تهران در محل حکیمیه، بلوار شهید بابائیان، خیابان ۱۵ متری امام حسین (ع) واقع شده است.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت