احیای خانه احزاب در استان تهران

فعالیت کودکان کار اتباع خارجی در استان تهران

تکمیل بیش از ۵۰۰ طرح نیمه کاره در استان تهران

احیای ۸۰ واحد صنعتی راکد در استان تهران

پنج شنبه 1404/02/11

پلیس رسانه؛

برخورد پلیس تهران با کشف حجاب در خودرو

رئیس پلیس تهران بر تداوم سیاست پلیس برای برخورد با کشف حجاب در خودروها تاکید کرد و گفت: این اقدام پلیس قانونی است و پلیس تردیدی در تداوم اجرای آن ندارد.

برخورد پلیس تهران با کشف حجاب در خودرو

به گزارش تهران رسانه ؛ سردار رحیمی با بیان اینکه پلیس مطابق قانون موظف است با هر اقدام غیرقانونی برخورد کند افزود: ماموران پلیس در سطح شهر خودروهایی که در آنها کشف حجاب میشود شناسایی و با آنان برخورد می کند.
وی با بیان اینکه رصد خودروهای حامل افراد هنجارشکن با چشمان غیرمسلح انجام می شود افزود: پلیس البته اظهارات کسانی را که نسبت به این اتهام اعتراضی داشته باشند شنیده و در صورت اثبات بی گناهی آنان مشکلی نیست.
رحیمی با بیان اینکه این پیامک ها فارغ از اینکه اقدام به کشف حجاب از سوی چه کسی در خودرو انجام شده باشد برای مالک خودرو ارسال شده است افزود: ممکن است کسانی که کشف حجاب کرده اند مسافر باشند اما پلیس امنیت اخلاقی در این زمینه راننده خودرو را می شناسد.
وی گفت: کسانی که پیامک را دریافت کرده اند پس از مراجعه به پلیس امنیت و ارائه یک تعهد کتبی مرخص می شوند و در صورتیکه برای بارهای بعدی این اقدام در خودروی آنان مشاهده شود نسبت به تشکیل پرونده و ارسال آن به مراجع قضایی اقدام می شود.
رحیمی با بیان اینکه ازدحام مراجعه کنندگان به پلیس امنیت اخلاقی مورد خاصی نبود گفت: این مراجعه بخوبی مدیریت شد و هم اکنون مشکلی وجود ندارد.
وی بر تداوم سیاست پلیس برای برخورد با کشف حجاب در خودروها تاکید کرد و ادامه داد: این اقدام پلیس قانونی است و پلیس تردیدی در تداوم اجرای آن ندارد.
تعدادی از شهروندان پایتخت ظرف یک ماه اخیر، پیامک‌هایی را مبنی بر 'کشف حجاب' در خودرو از سوی پلیس امنیت اخلاقی دریافت کردند.
ارسال پیامکی از جانب پلیس امنیت اخلاقی برای تعدادی از آنان در ارتباط با کشف حجاب در داخل خودرو و احضار آنها به ساختمان پلیس امنیت اخلاقی در خیابان وزرا (خیابان خالد اسلامبولی)، باعث ترافیک در این منطقه شد.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
ساخت اولین بوستان ویژه دختران در تهران

ساخت اولین بوستان ویژه دختران در تهران

تهران رسانه | اولین بوستان ویژه دختران در پایتخت ساخته می شود.

تصادف مرگبار در بزرگراه خرازی تهران

تصادف مرگبار در بزرگراه خرازی تهران

تهران رسانه | برخورد یک دستگاه کامیون با خودروی پراید در مسیر شرق به غرب بزرگراه شهید خرازی منجر به مرگ یک زن ۷۰ ساله شد.

جزئیات گروگانگیری مسلحانه در شرق تهران

جزئیات گروگانگیری مسلحانه در شرق تهران

تهران رسانه | طی یک عملیات واکنش سریع، فرد گروگان آزاد و عامل گروگانگیری نیز با شلیک مأموران زمین گیر و دستگیر شد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت