رفع موانع واحدهای تولیدی در استان تهران

خسارت به ۱۰۰۰ دستگاه خودرو در استان تهران

ثبت نام داوطلبان «شوراهای اسلامی شهر» در استان تهران

سرشماری عمومی نفوس و مسکن ۱۴۰۵ در استان تهران

پنج شنبه 1404/11/09

نوبخت خبر داد؛

نرخ بلیط مترو و اتوبوس در تهران گران شد

شهروندان ساکن در پایتخت از صبح امروز(دوشنبه) هنگام استفاده از مترو و اتوبوس با رشد 20 درصدی قیمت بلیت مواجه بودند؛ موضوعی که مسئولان شهری می گویند این اقدام براساس مصوبه شورا بوده است.

نرخ بلیط مترو و اتوبوس در تهران گران شد

به گزارش تهران رسانه ؛ مدیرعامل شرکت بهره برداری مترو تهران و حومه اعلام کرد: طبق مصوبه شورای اسلامی شهر تهران از امروز 20 درصد به قیمت بلیت های مترو اضافه شده است.
«فرنوش نوبخت» در گفت وگو با خبرنگار ایرنا گفت: به دنبال مصوبه شورا و با تایید فرمانداری تهران این افزایش قیمت برای سال جاری اجرایی شد.
وی افزود: قیمت بلیت تک سفره مترو از یک هزار تومان به یک هزار و 200 تومان افزایش یافت و همچنین در بلیت های مبلغ دار نیز قیمت پایه از 336 تومان به 408 تومان رسیده است.
مدیرعامل شرکت بهره برداری مترو تهران ادامه داد: شهروندان دارای بلیت های مبلغ دار حتما باید پس از پایان سفر ایستگاه خروج را مشخص کنند که بر اساس مسافت طی شده قیمت از کارت بلیت آنها کم شود.
به گفته نوبخت، شهروندان با بلیت یک هزار و 200 تومانی می توانند از جنوبی ترین نقطه به شرقی و شمالی ترین نقطه تهران از طریق مترو سفر کنند که این هزینه نسبت به مسافت و زمان سفر برای شهروندان سنگین نیست.
وی یادآور شد: براساس کار کارشناسی هر شهروند برای اینکه زمان سفر خود را در ناوگان مترو کامل کند حدود 2 ساعت زمان نیاز دارد که در حال تدارک سامانه کنترلی هستیم که بیشتر از زمان 2 ساعت شهروند یا باید از ناوگان مترو خارج شود یا بلیت جدیدی تهیه کند.
مترو تهران از سال 1377 با خط 5 مترو از صادقیه تهران به گلشهر کرج افتتاح شد.
در حال حاضر این ناوگان زیرزمینی در هفت خط و با بیش از 115 ایستگاه در حال فعالیت است.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
افزایش ۳۵ هکتار فضای سبز در تهران

افزایش ۳۵ هکتار فضای سبز در تهران

تهران رسانه | مشکل پادگان ۰۶ رفع و ۳۵ هکتار به فضای سبز پایتخت اضافه شد.

دستگیری در غرب و شرق تهران

دستگیری در غرب و شرق تهران

تهران رسانه | رئیس پلیس امنیت عمومی فراجا از دستگیری محرکان اصلی و سرشبکه‌های اغتشاشات در غرب و شرق تهران خبر داد.

۱۳۵۶ دستگاه پله برقی در مترو تهران

۱۳۵۶ دستگاه پله برقی در مترو تهران

تهران رسانه | مدیر ارتباطات و امور بین الملل شرکت بهره برداری مترو تهران و حومه گفت: تعداد پله‌برقی‌های مترو به ۱۳۵۶ دستگاه رسید.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت