شرط بقا و توسعه کشاورزی در استان تهران

نصب ۲۷ هزار تابلو در استان تهران

خطر نابودی زنبورداری در استان تهران

انتصاب اعضای ستاد انتخابات استان تهران

شنبه 1404/07/12

یوسف وند اظهار نمود؛

آموزش ۳ هزار و ۳۴۰ ضابط قضایی در استان تهران

معاون دادستان نظامی استان تهران گفت؛ ۳ هزار و ۳۴۰ ضابط قضایی در استان تهران دوره‌های آموزشی را فرا گرفته اند که ۲ هزار و ۴۰۰ نفر کارنامه قبولی دریافت کردند و ما تاکنون بیش از ۵۰۰ کارت صادر کرده ایم.

آموزش  ۳ هزار و ۳۴۰ ضابط قضایی در استان تهران

به گزارش تهران رسانه ؛ معاون دادستان نظامی استان تهران در پاسخ به سوالی درباره این که ما چرا علاوه بر ضابط دادگستری باید ضابط نظامی هم داشته باشیم؟ گفت: قبل از پیروزی انقلاب اسلامی ضابط نظامی داشتیم که وظایف همان ضابط دادگستری را داشت و پس از انقلاب آن قانون نقض شد، اما در سال ۹۳ مجدد به لحاظ ضرورت اهمیت اطلاعات در نیرو‌های مسلح، ضابط نظامی احیا شد.

فرامرز یوسفوند افزود: برای رسیدگی به پرونده‌های قضایی در نیرو‌های مسلح در مراحل تحقیقات مقدماتی باید حتماً ضابطان قضایی داشته باشیم چرا که آن‌ها باید حفظ اسرار کنند و تخصص موضوعات را داشته باشند.

وی گفت: هدف از تأسیس ضابط نظامی علاوه بر این‌ها کمک در تحکیم نظم اقتدار نیرو‌های مسلح و بسط عدالت کیفری در جامعه نیرو‌های مسلح است.

معاون دادستان نظامی استان تهران افزود: ضابطان نظامی در ۴ گروه شامل حفاظت ها، قضایی ها، بازرسی‌ها و دژبان‌های نیرو‌های مسلح هستند که باید براساس قانون آیین دادرسی کیفری واجد کارت باشند و آموزش‌های لازم را دریافت کنند چرا که براساس قانون به تحقیقات ضابطان نظامی که کارت ندارند نمی‌شود استناد کرد.

یوسفوند گفت: پس از تصویب آیین نامه اجرایی کارت ضابطان نظامی در سال گذشته، آموزش‌های زیادی را برگزار کرده ایم و در مجموع ۳ هزار و ۳۴۰ ضابط قضایی در استان تهران دوره‌های آموزشی را فرا گرفته اند که ۲ هزار و ۴۰۰ نفر کارنامه قبولی دریافت کردند و ما تاکنون بیش از ۵۰۰ کارت صادر کرده ایم و تا چند ماه آینده کارت ضابطیت دیگر کسانی که در آزمون موفق شده اند صادر می‌شود.

وی افزود: ضابطان نظامی مانند ضابطان عام هستند و باید در انجام تحقیقات واجد کارت ضابطیت و همچنین کارت شناسایی باشند و دانستن این موضوع برای مردم اهمیت دارد.

بر اساس ماده ۶۰۲ قانون آیین دادرسی کیفری، ضابطان نظامی مأمورانی هستند که تحت نظارت و تعلیمات دادستان نظامی و دیگر مقامات قضائی مربوط در کشف جرم، حفظ آثار و علائم و جمع آوری ادله وقوع جرم، شناسایی، یافتن متهم و جلوگیری از فرار و یا مخفی شدن او، تحقیقات مقدماتی، ابلاغ اوراق و اجرای تصمیمات قضائی به موجب قانون اقدام می‌کنند.

همچنین براساس ماده ۶۰۳ این قانون، مأموران زیر پس از کسب مهارت‌های لازم و اخذ کارت مربوط ضابط نظامی هستند:
الف ـ مأموران دژبان نیرو‌های مسلح
ب ـ مأموران حفاظت اطلاعات نیرو‌های مسلح در چهارچوب مأموریت‌ها و وظایف قانونی
پ ـ مأموران بازرسی و قضائی نیرو‌های مسلح
ت ـ فرماندهان، افسران و درجه داران آموزش دیده نیروی انتظامی
ث ـ افسران و درجه داران نیرو‌های مسلح در جرائم مشهود در صورت عدم حضور سایر ضابطان نظامی
ج ـ مقامات و مأمورانی که به موجب قوانین خاص در حدود وظایف محوله ضابط نظامی محسوب می‌شوند.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
دستفروشان مترو شناسنامه دار شدند

دستفروشان مترو شناسنامه دار شدند

تهران رسانه | طبق افکارسنجی‌ها بیش از ۵۰ درصد شهروندان نسبت به حضور دستفروشان در مترو مشکلی ندارند.

برج آزادی میزبان جشن هفته تهران

برج آزادی میزبان جشن هفته تهران

تهران رسانه | رئیس ستاد گردشگری شهرداری تهران از برگزاری جشن هفته تهران در روز ۱۶ مهر در برج آزادی خبر داد.

ممنوعیت اجاره فضای عمومی در تهران

ممنوعیت اجاره فضای عمومی در تهران

تهران رسانه | مدیرعامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران با اشاره به شبکه‌های سودجو در اجاره دادن غیرقانونی معابر عمومی به دستفروشان گفت: شهرداری با حمایت قوه قضائیه با این افراد برخورد خواهد کرد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت