آسیب به ۱۲۰۰ نقطه از شبکه برق استان تهران

استخراج غیرمجاز رمز ارز در استان تهران

کسب رتبه نخست توسط آموزش و پرورش استان تهران

رهاسازی آب سد کرج برای سه شهرستان غرب تهران

یک شنبه 1405/06/15

مسئولیت ایشان در تاریخ 5 بهمن ماه 98 به پایان رسید

معاون خبر «تهران رسانه» منصوب شد

با حکم مدیر مسئول؛ «دکتر بهمن شریفی فقیه» به عنوان معاون خبر «تهران رسانه» منصوب شد.

معاون خبر «تهران رسانه» منصوب شد

به گزارش تهران رسانه ؛ با حکم مدير مسئول؛ «دکتر بهمن شریفی فقیه» به عنوان معاون خبر «تهران رسانه» منصوب شد.

در متن اين ابلاغ آمده است:

《جناب آقای دکتر بهمن شریفی فقیه》
با سلام


بر اساس آيين نامه داخلي وظايف مدير مسئول و با عنايت به شايستگي و تجارب جنابعالي در امور رسانه، به موجب اين ابلاغ به سمت «معاون خبر تهران رسانه» منصوب مي شويد.
برنامه ريزي و تعامل با مديران استاني و شهري جهت انعکاس صحيح و مطلوب فعاليت هاي مجموعه عظيم دستگاههاي خدمات رسان استان تهران و همچنين رصد و پايش مشکلات شهروندان استان جهت انعکاس در تهران رسانه با همکاري کليه اعضاء مورد تأکيد مي باشد.

اميد است با اتکال به خداوند متعال و بهره مندي از تجارب همکاران، تمامي تلاش خود را در ايفاي وظايف محوله بکار گيريد.

«دکتر بهمن شریفی فقیه» فارغ التحصیل رشته مدیریت رسانه در مقطع کارشناسی ارشد بوده و دانشجوی دکترای مدیریت رسانه است.عضویت در تحریریه نشریات، تألیف کتاب و نویسندگی در کارنامه عملکردی وی می باشد.

بنابر این گزارش؛ «تهران رسانه» به عنوان جامع ترین رسانه استان تهران فعالیت آزمایشی خود را از مردادماه سال 97 با شعار «تهران فقط تهران نیست!» به منظور پوشش و انعکاس اخبار و رویدادهای استان تهران آغاز نموده است.

در «تهران رسانه» ؛ اخبار استان تهران به تفکیک ۱۶ شهرستان، 42 شهر و در شش گروه تخصصی؛ «اقتصاد، سیاست، ورزش، جامعه، فرهنگ، هنر» و شش حوزه اختصاصی «محیط زیست، گردشگری، حوادث، انتظامی، اصناف، بانوان» پوشش خبری داده می شود.

مسئولیت ایشان در تاریخ 5 بهمن ماه 98 به پایان رسید




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
توسعه میادین میوه و تره بار در تهران

توسعه میادین میوه و تره بار در تهران

تهران رسانه | شمار بازارهای میوه‌وتره‌بار تهران از ابتدای سال به ۳۱۶ رسیده است. اکنون ۸بازار برای بازسازی از مدار فعالیت خارج شده‌اند و نوسازی ۱۲بازار دیگر نیز در دستورکار قرار دارد.

ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به تهران

ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به تهران

تهران رسانه | نزدیک به ۴ میلیون موتورسیکلت در تهران وجود دارد که حدود ۷۰ درصد آنها فرسوده هستند.

تعرفه معاینه فنی خودروهای سبک و سنگین

تعرفه معاینه فنی خودروهای سبک و سنگین

تهران رسانه | تعرفه معاینه فنی خودروهای سبک و سنگین اعلام شد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت