فعالیت ۳ شیفته برخی مدارس در استان تهران

شناسایی ۱۳۸ هزار انبار غیرفعال در استان تهران

طرح «هر روستا، یک بوم گردی» در استان تهران

تولید یک چهارم پسماند کشور در استان تهران

پنج شنبه 1404/08/29

صادقی خبر داد؛

صدور مجوز راه اندازی 1898 طرح در استان تهران

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان تهران گفت: هم اکنون مجوز راه اندازی یکهزار و 898 طرح در استان تهران صادر شده است.

صدور مجوز راه اندازی 1898 طرح در استان تهران

به گزارش تهران رسانه ؛ یدالله صادقی عصر پنجشنبه در جلسه ستاد فرماندهی اقتصادی مقاومتی استان تهران که با حضور وزیر صنعت، معدن و تجارت و استاندار تهران به میزبانی شهرستان پاکدشت برگزار شد، اظهارداشت: هم اکنون مجوز راه اندازی یکهزار و 898 طرح در استان تهران صادر شده است.
وی عنوان کرد: از این تعداد مجوز صادرشده، 800 واحد بین 2 تا 80 درصد پیشرفت فیزیکی داشته اند.
صادقی اولویت را تکیمل پروژه های با 60 درصد پیشرفت فیزیکی عنوان کرد و افزود: هم اکنون 260 پروژه با پیشرفت فیزیکی 60 درصد در استان تهران وجود دارد که اعتبار این طرح ها از محل تسهیلات تبصره 18 قانون بودجه تأمین می شود.
وی گفت: برای سایر پروژه های نیمه تمام 140 میلیارد تومان، برای بازسازی و نوسازی 261 میلیارد تومان و برای سرمایه در گردش واحدهای نیمه تمام و راکد استان تهران 980 میلیارد تومان اعتبار نیاز است.
وی میزان نیاز سهم یارانه واحدهای نیمه تمام را 11 میلیارد تومان، واحدهای نیاز به بازسازی و نوسازی 20 میلیارد تومان و میزان نیاز یارانه تأمین سرمایه گردش واحدها را 15 میلیارد تومان اعلام کرد.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان تهران گفت: تاکنون سهم صنعت استان تهران از یارانه 47 میلیارد تومان است که سهم استان چهار درصد از کل کشور است.
وی تأکید کرد: تهران، استان برخورداری نیست و بیشترین طرح های نیمه تمام در شهرستان های این استان مستقر است و همه موظفند تا با توسعه مناطق کم برخوردار زمینه پیشرفت های اقتصادی و رفع موانع تولید را فراهم کنند.
رضا رحمانی وزیر صنعت، معدن و تجارت به همراه انوشیروان محسنی بند پی امروز پنجشنبه برای افتتاح چند طرح صنعتی به شهرستان ورامین و پاکدشت سفر کرد.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
افزایش تصادفات در خطوط BRT تهران

افزایش تصادفات در خطوط BRT تهران

تهران رسانه | مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران با تأکید بر لزوم ارتقای ایمنی و کیفیت خدمت‌رسانی، نسبت به افزایش تصادفات ناشی از ورود موتورسیکلت‌ها به خطوط تندرو هشدار داد.

کشف تجهیزات پزشکی با اسناد جعلی در تهران

کشف تجهیزات پزشکی با اسناد جعلی در تهران

تهران رسانه | پلیس امنیت اقتصادی تهران از کشف ۹ دستگاه تجهیزات پزشکی قاچاق شامل کالاهای پوست، مو و زیبایی خبر داد.

ساخت مرکز معاینه فنی در شرق تهران

ساخت مرکز معاینه فنی در شرق تهران

تهران رسانه | مدیرعامل ستاد معاینه فنی خودروهای تهران از پایان فاز اول و آغاز فاز دوم عملیات عمرانی احداث مرکز مکانیزه معاینه فنی در منطقه ۱۴ تهران خبر داد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت