طرح «هر روستا، یک بوم گردی» در استان تهران

تولید یک چهارم پسماند کشور در استان تهران

تجهیز۱۲۰۰ مدرسه در شهر و استان تهران

آزادی قدیمی ترین زندانی زن در استان تهران

پنج شنبه 1404/08/15

رضوان خبر داد؛

فعالیت کمیته پدافند غیرعامل در شهرهای استان تهران

مدیرعامل پدافند غیرعامل استان تهران با اشاره به فعالیت کمیته پدافند غیرعامل در شهرهای استان تهران گفت: تمامی شهرداری‌های استان تهران به کمیته پدافند غیرعامل تجهیز شدند.

فعالیت کمیته پدافند غیرعامل در شهرهای استان تهران

به گزارش تهران رسانه ؛ علی رضوان در جلسه پدافند غیرعامل که صبح امروز با حضور سردار جلالی مدیرکل پدافند کشور برگزار شد با اشاره به فعالیت پدافند غیرعامل استان تهران اظهار داشت: شورای پدافند استان، شورای پدافند شهرستان‌ها، کمیته پدافند شهرهای استان، کارگروه‌های یازده‌گانه، قرارگاه‌ها و اقدامات مربوط به هفته پدافند غیرعامل از مهم‌ترین اقدامات است.

وی بیان کرد: هماهنگی با وزارت بهداشت برای تجهیز آمبولانس‌ها، ساخت بیمارستان سیار برای مقابله با حوادث و احصا تهدیدات توسط دستگاه‌های اجرایی، شهرداری‌ها و فرمانداری‌ها در شورای پدافند استان پیگیری شده است.

مدیرعامل پدافند غیرعامل استان تهران افزود: در حوزه شهرستان‌ها جلسات فصلی به طور منظم برگزار می‌شود که ارتقا حفاظت زیرساخت‌های شهری و شناسایی نقاط آسیب‌پذیر در شهر تهران از اهمّ اقدامات است.

رضوان با اشاره به اقدامات کارگروه‌های یازده‌گانه گفت: کارگروه‌های آب و انرژی، کشاورزی، بهداشت و سلامت و بیولوژیک به طور منظم جلسات خود را برگزار کردند اما کارگروه سازماندهی و مشارکت مردم جلسه‌ای برگزار نشده است.

وی همچنین عنوان کرد: در مورد کمیته پدافند شهرهای استان تا سال گذشته کمیته پدافند شهرداری‌ها در شهرهای بالای 200 هزار نفر تشکیل می‌شد اما به جهت ضرورت از سال گذشته به تمامی شهرهای استان تهران تعمیم داده شد که اسلامشهر، گلستان و شهرقدس در زمینه عملکرد وضعیت خوبی داشتند.

مدیرکل پدافند غیرعامل استان تهران در پایان خاطرنشان کرد: در سال جاری پایش و مقابله با تهدیدات، آموزش و فرهنگ‌سازی و الزامات پدافندی مهم‌ترین اولویت‌هایی است که دنبال می‌شود.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
کشف تجهیزات پزشکی با اسناد جعلی در تهران

کشف تجهیزات پزشکی با اسناد جعلی در تهران

تهران رسانه | پلیس امنیت اقتصادی تهران از کشف ۹ دستگاه تجهیزات پزشکی قاچاق شامل کالاهای پوست، مو و زیبایی خبر داد.

ساخت مرکز معاینه فنی در شرق تهران

ساخت مرکز معاینه فنی در شرق تهران

تهران رسانه | مدیرعامل ستاد معاینه فنی خودروهای تهران از پایان فاز اول و آغاز فاز دوم عملیات عمرانی احداث مرکز مکانیزه معاینه فنی در منطقه ۱۴ تهران خبر داد.

زمین چمن اختصاصی بانوان در قلب تهران

زمین چمن اختصاصی بانوان در قلب تهران

تهران رسانه | زنان ورزشکار قلب تهران، صاحب نخستین زمین چمن مصنوعی اختصاصی شدند.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت