انتشار بوی نامطبوع در استان تهران

کاهش ۲۵ لیتری سرانه مصرف آب در استان تهران

شناسایی ۶۰ هزار انشعاب غیرمجاز برق در استان تهران

ساماندهی ۳۸ لکه صنعتی در استان تهران

دوشنبه 1405/03/18

دلاوری اظهار کرد؛

مسمومیت 133 نفر با مشروبات الکلی در استان تهران

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: 133 نفر طی سال 97 در استان تهران با مصرف مشروبات الکلی مسموم شدند که 11 نفر از آنان فوت کردند.

مسمومیت 133 نفر با مشروبات الکلی در استان تهران

به گزارش تهران رسانه ؛ علیرضا دلاوری روز دوشنبه در نشست شورای پدافند غیر عامل استان تهران افزود: 51 نفر از این تعداد دیالیزی شدند و یک نفر بابت این مسمومیت بینایی خود را از دست داد.
وی یادآورشد: علائم مسمومیت با مشروبات الکلی طی 6 تا 24 ساعت خود را نشان می دهد اما اغلب مصرف کنندگان به علت تاخیر در مراجعه به مراکز درمانی، بیشترین آسیب را بابت این مسمومیت می بینند.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: میزان مصرف الکل در میان جمعیت 15 تا 64 سال ایران به 5.7 درصد می رسد در حالی که این رقم در کشورهای خارجی 92 درصد است.
وی خاطرنشان کرد: این آمار بر اساس پرسشگری از افراد در سال 96 جمع آوری شده و 5.7 درصد افراد اعلام کرده اند که حداقل یک بار در سال مشروبات الکلی مصرف کرده اند.
دلاوری ادامه داد: اگرچه درصد مصرف مشروبات الکلی در ایران کمتر از کشورهای خارجی است اما حجم مصرف ایرانی ها از آن بیش از دیگر کشورهاست.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکیی ایران گفت: مشروبات الکلی در ایران به شکل صنعتی تولید نمی شود و یک پروسه تقلبی و قاچاق دارد.
وی به علت مسمومیت ایرانی ها بر اثر مصرف مشروبات الکلی اشاره و اضافه کرد: در حین تولید مشروبات الکلی که در داخل کشور اغلب به صورت خانگی انجام می گیرد، چوب کشمش، انگور و هسته آن که هر کدام می تواند عوارضی داشته باشند در یک فرآیند تخمیر قرار می گیرد و سم تولید می کنند.
دلاوری عامل اصلی مسمومیت با مشروبات الکلی را این عامل خواند و عوارض ناشی از چنین مسمومیتی را مرگ و میر، دیالیزی شدن و از دست دادن بینایی اعلام کرد.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: لازم است برای مقابله با تولید و مصرف این نوع مشروبات الکلی نظارت بیشتری انجام گیرد و کار مشترکی با پلیس برای مقابله با آن انجام پذیرد.
وی این بحث را موضوعی مرتبط با اقدامات خرابکارانه و حملات بیوتروریستی خواند و تصریح کرد: با وجود آنکه 5.7 درصد افراد 15 تا 64 سال از این مشروبات استفاده می کنند اما دشمن می تواند از طریق حملات بیوتروریستی به دلیل قاچاق بودن آن، مشکلاتی ایجاد کند.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
جمع آوری سگ های بلاصاحب در پایتخت

جمع آوری سگ های بلاصاحب در پایتخت

تهران رسانه | مدیر اداره کنترل حیوانات شهری سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران از اجرای مستمر طرح کنترل سگ‌های بلاصاحب در تهران خبر داد.

نقشه گردشگری تهران چهارزبانه شد

نقشه گردشگری تهران چهارزبانه شد

تهران رسانه | رئیس ستاد گردشگری شهرداری تهران از طراحی و توزیع نقشه‌های گردشگری پایتخت به چهار زبان عربی، روسی، چینی و انگلیسی خبر داد.

قاتلان مأمور کلانتری به دام افتادند

قاتلان مأمور کلانتری به دام افتادند

تهران رسانه | قاتلان مأمور کلانتری ۱۴۰ باغ‌فیض در کمترین زمان به دام افتادند.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت