آسیب به ۱۲۰۰ نقطه از شبکه برق استان تهران

استخراج غیرمجاز رمز ارز در استان تهران

کسب رتبه نخست توسط آموزش و پرورش استان تهران

رهاسازی آب سد کرج برای سه شهرستان غرب تهران

یک شنبه 1405/06/15

نوروزی اظهار نمود؛

شناسایی ۵۶ نقطه حادثه خیز در سطح استان تهران

نزدیک به ۵۰ درصد جمعیت کشته شدگان ناشی از تصادفات راکبین موتورسوار و عابرین پیاده هستند که تعداد ۵۶ نقطه حادثه خیز در سطح استان تهران شناسایی شده است.

شناسایی ۵۶ نقطه حادثه خیز در سطح استان تهران

به گزارش تهران رسانه ؛ مدیرکل راهداری استان تهران گفت: ۵۰ درصد کشته شدگان تصادفات استان تهران موتورسواران و عابرین هستند.

حیدر نوروزی صبح چهارشنبه در جلسه شورای هماهنگی ترافیک استان تهران طی سخنانی گفت: در نوروز ۹۷ تصادفات منجر به فوت تعداد ۲۲ کشته در استان بود که این آمار در نوروز ۹۸ تعداد ۱۹ نفر بود و نسبت به سال گذشته ۱۴ درصد کاهش داشتیم.

وی گفت: از سال ۹۱ تا ۹۷ آمار کشته شدگان تصادفات جاده‌ای در استان تهران روند نزولی داشته است.

مدیرکل راهداری استان تهران اظهار داشت: نزدیک به ۵۰ درصد جمعیت کشته شدگان ناشی از تصادفات در استان تهران راکبین موتورسوار و عابرین پیاده بودند.

وی گفت: تعداد ۵۶ نقطه حادثه خیز در سطح استان تهران شناسایی شده است و برای رفع نقاط حادثه خیز همه دستگاه‌ها باید همکار کنند.

نوروزی افزود: برای اجرای تقاطع غیر هم سطح در مهرآباد رودهن ۴۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
توسعه میادین میوه و تره بار در تهران

توسعه میادین میوه و تره بار در تهران

تهران رسانه | شمار بازارهای میوه‌وتره‌بار تهران از ابتدای سال به ۳۱۶ رسیده است. اکنون ۸بازار برای بازسازی از مدار فعالیت خارج شده‌اند و نوسازی ۱۲بازار دیگر نیز در دستورکار قرار دارد.

ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به تهران

ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به تهران

تهران رسانه | نزدیک به ۴ میلیون موتورسیکلت در تهران وجود دارد که حدود ۷۰ درصد آنها فرسوده هستند.

تعرفه معاینه فنی خودروهای سبک و سنگین

تعرفه معاینه فنی خودروهای سبک و سنگین

تهران رسانه | تعرفه معاینه فنی خودروهای سبک و سنگین اعلام شد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت