پرداخت ۲۷۰۰ میلیارد تسهیلات اشتغال در استان تهران

کشف ۴۳۷ ماینر غیرمجاز در استان تهران

پایش مصرف برق ۴۴۳۲ اداره در استان تهران

انتشار بوی نامطبوع در استان تهران

پنج شنبه 1405/05/01

مدیر جهاد کشاورزی رباط کریم مطرح کرد؛

برخورد با تغییر کاربری غیرمجاز در رباط کریم

مدیر جهاد کشاورزی رباط کریم از تخریب ۱۰۰ مورد تغییر کاربری غیرمجاز در رباط کریم خبر داد و گفت: ۵ هکتار از اراضی کشاورزی این شهرستان باز پس گیری شده است

برخورد با تغییر کاربری غیرمجاز در رباط کریم

به گزارش تهران رسانه ؛ مهدی صالحی عصر شنبه با اعلام خبر باز پس گیری ۵ هکتار از اراضی کشاورزی رباط کریم در جمع خبرنگاران حاضر در اجرای این حکم اظهار داشت: به منظور حفظ و حراست از اراضی ملی و انفال و در اجرای تبصره ۲ ماده ۱۰ قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغی این اراضی به دولت بازگردانده شد.

صالحی مقابله با زمین خواری و حفاظت از زمین های کشاورزی را از اولویت های این اداره کل برشمرد و افزود: یکی از وظایف و تکالیف اصلی ما حفاظت از اراضی کشاورزی و عرصه های منابع طبیعی است که بایستی به صورت مستمر و دائمی انجام شود و در اولویت کاری قرار داشته باشد و طبق همین روند تخریب، در اراضی کشاورزی خارج از محدوده قانونی شهرک صنعتی زواره ای «آدران» و سبلان «ده حسن» شهرستان رباط کریم صورت گرفته است.

وی داشتن برنامه مدون را بسیار مهم دانست و اظهار داشت: وقتی با برنامه حرکت کنیم کارها رو به جلو رفته و به سرانجام می رسد و یکی از برنامه های مهم امسال است که باید به طور جد پیگیری شود و باید اعلام کنیم طبق همین برنامه ۱۰۰ مورد از تغییر کاربری های غیرمجاز در این شهرستان تخریب شده است.

مدیر جهاد کشاورزی رباط کریم بابیان اینکه هرگونه ساخت و ساز غیرمجاز در اراضی کشاورزی ممنوع بوده و درصورت مشاهده با متخلفان برخورد و این ساخت و سازها تخریب می شود، گفت: باید تعامل و همکاری با سایر دستگاه ها به ویژه شهرستان ها برقرار شود که این ارتباطات بایستی در چارچوب قانون صورت گیرد و در برخی موارد چنانچه ابهاماتی وجود دارد با ارائه نظرات فنی و قانونی رفع ابهام شود که در این صورت تعامل و همکاری بهتری با دستگاه ها ایجاد خواهد شد.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
تعیین‌ تکلیف دکل های مخابراتی در تهران

تعیین‌ تکلیف دکل های مخابراتی در تهران

تهران رسانه | مدیرکل امور اجرایی کمیسیون‌های ماده صد شهرداری تهران از تفاهم میان شهرداری تهران، وزارت ارتباطات و شرکت ارتباطات شهر برای رسیدگی به پرونده‌های ماده ۱۰۰ دکل‌های مخابراتی خبر داد.

غیرفعال بودن کولر اتوبوس ها در تهران

غیرفعال بودن کولر اتوبوس ها در تهران

تهران رسانه | مسافران غیرفعال بودن کولر اتوبوس ها را به ۱۳۷ گزارش دهند.

افزایش بودجه پروژه های عمرانی تهران

افزایش بودجه پروژه های عمرانی تهران

تهران رسانه | بودجه پروژه‌های عمرانی تهران ۱۴ برابر شد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت