انتشار بوی نامطبوع در استان تهران

کاهش ۲۵ لیتری سرانه مصرف آب در استان تهران

شناسایی ۶۰ هزار انشعاب غیرمجاز برق در استان تهران

ساماندهی ۳۸ لکه صنعتی در استان تهران

دوشنبه 1405/03/18

مدیر جهاد کشاورزی رباط کریم مطرح کرد؛

برخورد با تغییر کاربری غیرمجاز در رباط کریم

مدیر جهاد کشاورزی رباط کریم از تخریب ۱۰۰ مورد تغییر کاربری غیرمجاز در رباط کریم خبر داد و گفت: ۵ هکتار از اراضی کشاورزی این شهرستان باز پس گیری شده است

برخورد با تغییر کاربری غیرمجاز در رباط کریم

به گزارش تهران رسانه ؛ مهدی صالحی عصر شنبه با اعلام خبر باز پس گیری ۵ هکتار از اراضی کشاورزی رباط کریم در جمع خبرنگاران حاضر در اجرای این حکم اظهار داشت: به منظور حفظ و حراست از اراضی ملی و انفال و در اجرای تبصره ۲ ماده ۱۰ قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغی این اراضی به دولت بازگردانده شد.

صالحی مقابله با زمین خواری و حفاظت از زمین های کشاورزی را از اولویت های این اداره کل برشمرد و افزود: یکی از وظایف و تکالیف اصلی ما حفاظت از اراضی کشاورزی و عرصه های منابع طبیعی است که بایستی به صورت مستمر و دائمی انجام شود و در اولویت کاری قرار داشته باشد و طبق همین روند تخریب، در اراضی کشاورزی خارج از محدوده قانونی شهرک صنعتی زواره ای «آدران» و سبلان «ده حسن» شهرستان رباط کریم صورت گرفته است.

وی داشتن برنامه مدون را بسیار مهم دانست و اظهار داشت: وقتی با برنامه حرکت کنیم کارها رو به جلو رفته و به سرانجام می رسد و یکی از برنامه های مهم امسال است که باید به طور جد پیگیری شود و باید اعلام کنیم طبق همین برنامه ۱۰۰ مورد از تغییر کاربری های غیرمجاز در این شهرستان تخریب شده است.

مدیر جهاد کشاورزی رباط کریم بابیان اینکه هرگونه ساخت و ساز غیرمجاز در اراضی کشاورزی ممنوع بوده و درصورت مشاهده با متخلفان برخورد و این ساخت و سازها تخریب می شود، گفت: باید تعامل و همکاری با سایر دستگاه ها به ویژه شهرستان ها برقرار شود که این ارتباطات بایستی در چارچوب قانون صورت گیرد و در برخی موارد چنانچه ابهاماتی وجود دارد با ارائه نظرات فنی و قانونی رفع ابهام شود که در این صورت تعامل و همکاری بهتری با دستگاه ها ایجاد خواهد شد.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
جمع آوری سگ های بلاصاحب در پایتخت

جمع آوری سگ های بلاصاحب در پایتخت

تهران رسانه | مدیر اداره کنترل حیوانات شهری سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران از اجرای مستمر طرح کنترل سگ‌های بلاصاحب در تهران خبر داد.

نقشه گردشگری تهران چهارزبانه شد

نقشه گردشگری تهران چهارزبانه شد

تهران رسانه | رئیس ستاد گردشگری شهرداری تهران از طراحی و توزیع نقشه‌های گردشگری پایتخت به چهار زبان عربی، روسی، چینی و انگلیسی خبر داد.

قاتلان مأمور کلانتری به دام افتادند

قاتلان مأمور کلانتری به دام افتادند

تهران رسانه | قاتلان مأمور کلانتری ۱۴۰ باغ‌فیض در کمترین زمان به دام افتادند.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت