محکومیت قاچاقچیان کالا در تعزیرات استان تهران

کشف ۱۵۵۸ ماینر غیرمجاز در استان تهران

صدور ۹۲ پروانه فعال نیروگاه خورشیدی در استان تهران

ثبت ۲۲ میلیون تردد جاده ای در استان تهران

جمعه 1404/09/28

با حکم استاندار؛

سرپرست فرمانداری شهرستان ری منصوب شد

استاندار تهران در حکمی «احمد اسماعیلی راد» را به سمت سرپرست فرمانداری ویژه شهرستان ری منصوب کرد.

سرپرست فرمانداری شهرستان ری منصوب شد

به گزارش تهران رسانه ؛ در متن حکم استاندار تهران خطاب به احمد اسماعیلی راد آمده است: نظر به تجارب و سوابق جنابعالی و با عنایت به هماهنگی حاصله با وزارت کشور به موجب این ابلاغ به سمت سرپرست فرمانداری ویژه شهرستان ری منصوب می شوید.
امید است با استعانت از خداوند تبارک و تعالی با رعایت خط مشی اعلام شده و شرح وظایف قانونی و بکارگیری شیوه های مناسب در اعمال سیاست های عمومی دولت تدبیر و امید درخدمت به مردم شهرستان که ولی نعمت تان و سرمایه های اصلی نظام جمهوری اسلامی هستند،موفق و مؤید باشید.
پیش از این هدایت الله جمالی پور فرماندار سابق شهرستان ری بود.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
فعالیت ۱۱ مرکز مشاوره فرماندهی انتظامی تهران بزرگ

فعالیت ۱۱ مرکز مشاوره فرماندهی انتظامی تهران بزرگ

تهران رسانه | معاون فرهنگی و اجتماعی فرماندهی انتظامی تهران بزرگ از فعالیت ۱۱ مرکز مشاوره پلیس در سطح پایتخت خبر داد.

۵ خشت طلایی برای پایتخت

۵ خشت طلایی برای پایتخت

تهران رسانه | ششمین دوره رویداد «جایزه بین‌المللی خشت طلایی تهران» همزمان با اختتامیه اجلاس شهری تهران‌۲۰۲۵ با حضور شهردار تهران و جمعی از مدیران شهری داخلی و خارجی، نمایندگان سازمان‌های بین‌المللی و شماری از سفرای کشورهای خارجی مقیم تهران در ساختمان تاریخی بلدیه برگزار شد.

آغاز طرح زوج و فرد در تهران

آغاز طرح زوج و فرد در تهران

تهران رسانه | طرح زوج‌وفرد در تهران از امروز تا چهارم آذر اجرا می‌شود و خروج غیرمجاز از منزل جریمه دارد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت