احیای خانه احزاب در استان تهران

فعالیت کودکان کار اتباع خارجی در استان تهران

تکمیل بیش از ۵۰۰ طرح نیمه کاره در استان تهران

احیای ۸۰ واحد صنعتی راکد در استان تهران

پنج شنبه 1404/02/11

رسانه بانوان؛

افزایش مراکز ترک اعتیاد بانوان در استان تهران

مراکز ترک اعتیاد با ظرفیت 400 نفر برای بانوان در استان تهران در نظر گرفته شده است.

افزایش مراکز ترک اعتیاد بانوان در استان تهران

به گزارش تهران رسانه ؛ دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان تهران از افزایش یک هزار نفری ظرفیت مراکز ترک اعتیاد زنان در پایتخت خبر داد.
 محمد علی اسدی دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان تهران در رابطه با مراکز ترک اعتیاد بانوان اظهار کرد: مراکز ترک اعتیاد با ظرفیت 400 نفر برای بانوان در استان تهران در نظر گرفته شده است.

وی افزود: بر اساس برنامه‌ریزی‌های انجام شده امیدوار هستیم که این ظرفیت به یک هزار نفر افزایش یابد.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان تهران گفت: برای احداث مراکز ترک اعتیاد از سمن‌ها و تشکل‌های مردمی استفاده کردیم.

اسدی تصریح کرد: اعتیاد زنان نسبت به مردان کمتر است و سعی ما بر آن است که از ظرفیت سمن‌ها برای درمان این افراد استفاده کنیم.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان تهران تصریح کرد: به دستور مقام قضایی و بر اساس پروتکل‌های مورد تأیید وزارت بهداشت در سمن‌هایی که در حوزه درمانی فعالیت دارند، به زنان معتاد متجاهر خدمات درمانی ارائه می‌شود.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
ساخت اولین بوستان ویژه دختران در تهران

ساخت اولین بوستان ویژه دختران در تهران

تهران رسانه | اولین بوستان ویژه دختران در پایتخت ساخته می شود.

تصادف مرگبار در بزرگراه خرازی تهران

تصادف مرگبار در بزرگراه خرازی تهران

تهران رسانه | برخورد یک دستگاه کامیون با خودروی پراید در مسیر شرق به غرب بزرگراه شهید خرازی منجر به مرگ یک زن ۷۰ ساله شد.

جزئیات گروگانگیری مسلحانه در شرق تهران

جزئیات گروگانگیری مسلحانه در شرق تهران

تهران رسانه | طی یک عملیات واکنش سریع، فرد گروگان آزاد و عامل گروگانگیری نیز با شلیک مأموران زمین گیر و دستگیر شد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت