پرداخت ۲۷۰۰ میلیارد تسهیلات اشتغال در استان تهران

کشف ۴۳۷ ماینر غیرمجاز در استان تهران

پایش مصرف برق ۴۴۳۲ اداره در استان تهران

انتشار بوی نامطبوع در استان تهران

پنج شنبه 1405/05/01

رسانه بانوان؛

افزایش مراکز ترک اعتیاد بانوان در استان تهران

مراکز ترک اعتیاد با ظرفیت 400 نفر برای بانوان در استان تهران در نظر گرفته شده است.

افزایش مراکز ترک اعتیاد بانوان در استان تهران

به گزارش تهران رسانه ؛ دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان تهران از افزایش یک هزار نفری ظرفیت مراکز ترک اعتیاد زنان در پایتخت خبر داد.
 محمد علی اسدی دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان تهران در رابطه با مراکز ترک اعتیاد بانوان اظهار کرد: مراکز ترک اعتیاد با ظرفیت 400 نفر برای بانوان در استان تهران در نظر گرفته شده است.

وی افزود: بر اساس برنامه‌ریزی‌های انجام شده امیدوار هستیم که این ظرفیت به یک هزار نفر افزایش یابد.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان تهران گفت: برای احداث مراکز ترک اعتیاد از سمن‌ها و تشکل‌های مردمی استفاده کردیم.

اسدی تصریح کرد: اعتیاد زنان نسبت به مردان کمتر است و سعی ما بر آن است که از ظرفیت سمن‌ها برای درمان این افراد استفاده کنیم.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان تهران تصریح کرد: به دستور مقام قضایی و بر اساس پروتکل‌های مورد تأیید وزارت بهداشت در سمن‌هایی که در حوزه درمانی فعالیت دارند، به زنان معتاد متجاهر خدمات درمانی ارائه می‌شود.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
تعیین‌ تکلیف دکل های مخابراتی در تهران

تعیین‌ تکلیف دکل های مخابراتی در تهران

تهران رسانه | مدیرکل امور اجرایی کمیسیون‌های ماده صد شهرداری تهران از تفاهم میان شهرداری تهران، وزارت ارتباطات و شرکت ارتباطات شهر برای رسیدگی به پرونده‌های ماده ۱۰۰ دکل‌های مخابراتی خبر داد.

غیرفعال بودن کولر اتوبوس ها در تهران

غیرفعال بودن کولر اتوبوس ها در تهران

تهران رسانه | مسافران غیرفعال بودن کولر اتوبوس ها را به ۱۳۷ گزارش دهند.

افزایش بودجه پروژه های عمرانی تهران

افزایش بودجه پروژه های عمرانی تهران

تهران رسانه | بودجه پروژه‌های عمرانی تهران ۱۴ برابر شد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت