اهدای میانگین روزانه ۱۳۰۰ واحد خون در استان تهران

پیشرفت پروژه انتقال آب به استان تهران

لزوم صرفه جویی مصرف آب در استان تهران

شناسایی ۳ برند نان غیراستاندارد در استان تهران

«
17:01:59 شنبه 1404/05/04

مقیمی اظهار نمود؛

فعالیت 3 هزار واحد صنفی آرایشی در تهران

رئیس انجمن واردکنندگان فرآورده های بهداشتی، آرایشی و عطریات ایران با اشاره به واردات بی رویه لوازم آرایشی اظهار داشت؛ ۳ هزار واحد صنفی در تهران وجود دارد که از این تعداد ۷۰۰ تا ۸۰۰ واحدصنفی بدون جواز درحال فعالیت هستند.

فعالیت 3 هزار واحد صنفی آرایشی در تهران

به گزارش تهران رسانه ؛ حمید مقیمی رئیس انجمن واردکنندگان فرآورده های بهداشتی، آرایشی و عطریات ایران اظهار کرد: ۶۰ تا ۷۰ درصد از لوازم آرایشی و بهداشتی موجود در بازار خارجی و به عبارتی وارداتی است که بیشتر از کشور‌های اروپایی از جمله آلمان، فرانسه، سوئیس، ایتالیا و اسپانیا وارد می‌شود.

مقیمی با اشاره به اینکه ۳ هزار واحد صنفی در تهران مشغول به فعالیتند افزود: از این تعداد ۷۰۰ تا ۸۰۰ واحدصنفی، بدون جواز کسب درحال فعالیت هستند.

وی ادامه داد: در این صنف، ۷۰ هزار نفر مشغول به کار هستند.

مقیمی با بیان اینکه کالا‌هایی که از مبادی رسمی وارد کشور می‌شود توسط سازمان غذا و دارو آزمایش می‌شود، تصریح کرد: ۹۰ درصد لوازم آرایشی و بهداشتی که بصورت قاچاق به کشور وارد می شوند تقلبی و بی کیفیت است (به دلیل نبود نظارت بر کیفیت آن، این اجناس را می توان جزء کالاهای تقلبی و بی کیفیت دانست) و عمده کالاهای قاچاق در این صنف می تواند سلامت افراد را به خطر بیندازد که البته این اجناس با قیمت کمتر هم در بازار عرضه می‌شوند.

وی گفت: باید تلاش کنیم که قاچاق در کشور به حداقل برسد و بدون شک مهمترین انگیزه برای قاچاق سودآوری است.

رئیس انجمن واردکنندگان فرآورده های بهداشتی، آرایشی و عطریات ایران ابراز امیدواری کرد که باتوجه به اینکه امسال به نام رونق تولید از سوی مقام معظم رهبری نامگذاری شده است، بسیاری از کمبودها در این صنف و همچین ورود قاچاق در کشور به حداقل برسد.

به گفته مقیمی، درحال حاضر افزایش قیمتی را در این صنف شاهد نیستیم اما اگر مسئولان ذیربط همکاری را با ما نداشته باشند ممکن است قیمت ها افزایش یابد.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
تشدید آلاینده اوزن در هوای تهران

تشدید آلاینده اوزن در هوای تهران

تهران رسانه | مرکز پایش آلودگی هوای محیط زیست استان تهران از تشدید آلاینده اوزن در هوای پایتخت خبر داد.

ساخت پناهگاه در مناطق ۲۲ گانه تهران

ساخت پناهگاه در مناطق ۲۲ گانه تهران

تهران رسانه | روند اصلاح و ایجاد پناهگاه در تمام مناطق شهر تهران در دستورکار شهرداری قرار دارد.

غرفه اختصاصی بانوان در میادین میوه و تره بار

غرفه اختصاصی بانوان در میادین میوه و تره بار

تهران رسانه | نخستین عرضه محصولات زنان سرپرست خانوار در میدان میوه و تره‌بار منطقه ۵ تهران «بازارچه پیامبر» با حضور رئیس مرکز زنان و خانواده شهرداری تهران، شهردار منطقه ۵ و جمعی از مدیران شهری و اهالی رسانه افتتاح شد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت