آسیب به ۱۲۰۰ نقطه از شبکه برق استان تهران

استخراج غیرمجاز رمز ارز در استان تهران

کسب رتبه نخست توسط آموزش و پرورش استان تهران

رهاسازی آب سد کرج برای سه شهرستان غرب تهران

یک شنبه 1405/06/15

ذوالقدر عنوان نمود؛

تراکم ملخ‌ها در اراضی کشاورزی استان تهران

مدیرکل جهاد کشاورزی استان تهران با اشاره به تراکم فراوان ملخ‌ها در اراضی کشاورزی استان تهران گفت: تا این لحظه هیچ مشکل و خطر جدی وجود ندارد و به محض تغییر آب‌وهوایی قطعاً از این شرایط خارج می‌شویم.

تراکم ملخ‌ها در اراضی کشاورزی استان تهران

به گزارش تهران رسانه ؛ کریم ذوالفقاری ظهر امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به آخرین وضعیت هجوم ملخ‌ها به اراضی جنوب شرق استان تهران اظهار داشت: هیچ ملخ مهاجمی به صورتی که در سایر نقاط کشور همچون مناطق جنوبی وجود دارد در استان تهران مشاهده نشده است.

وی ادامه داد: ملخ جزو موجودات زنده‌ای است که همواره در استان تهران وجود داشته و اخیراً نیز با توجه به بارش‌های باران، حالت تهاجمی در ملخ‌ها بیشتر شده و با توجه به نشر اخباری پیرامون وجود ملخ‌های آفریقایی یا ملخ‌های دریایی این موضوع سبب تشدید حساسیت‌های مردم شده است.

مدیرکل جهاد کشاورزی استان تهران افزود: ملخ‌های موجود در تهران به ملخ‌های شکم بادمجانی معروف هستند که هر ساله در استان تهران وجود داشته و امسال نیز به دلیل بارش باران تراکم آن‌ها بیشتر شده است اما هنوز نُرم آن‌ها به نُرم مبارزه نرسیده است هرچند جهاد کشاورزی اقدامات را برای مبارزه با آن‌ها آغاز کرده است.

ذوالفقاری تصریح کرد: در اراضی اطراف فرودگاه امام(ره)، اراضی پیرامون آستان مقدس حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) و در رباط کریم کانون‌های ملخ شناسایی شده و تاکنون طبق آماری که ارائه شده در هزار و 170 هکتار از اراضی ملی و کشاورزی اقدامات لازم انجام شده است.

وی خاطرنشان کرد: هنوز به مرحله‌ای نرسیده‌ایم که کشاورز خود برای سم‌پاشی ورود پیدا کند و تا این لحظه هیچ مشکل و خطر جدی وجود ندارد و به محض تغییر آب‌وهوایی قطعاً از این شرایط خارج می‌شویم.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
توسعه میادین میوه و تره بار در تهران

توسعه میادین میوه و تره بار در تهران

تهران رسانه | شمار بازارهای میوه‌وتره‌بار تهران از ابتدای سال به ۳۱۶ رسیده است. اکنون ۸بازار برای بازسازی از مدار فعالیت خارج شده‌اند و نوسازی ۱۲بازار دیگر نیز در دستورکار قرار دارد.

ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به تهران

ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به تهران

تهران رسانه | نزدیک به ۴ میلیون موتورسیکلت در تهران وجود دارد که حدود ۷۰ درصد آنها فرسوده هستند.

تعرفه معاینه فنی خودروهای سبک و سنگین

تعرفه معاینه فنی خودروهای سبک و سنگین

تهران رسانه | تعرفه معاینه فنی خودروهای سبک و سنگین اعلام شد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت