پرداخت ۲۷۰۰ میلیارد تسهیلات اشتغال در استان تهران

کشف ۴۳۷ ماینر غیرمجاز در استان تهران

پایش مصرف برق ۴۴۳۲ اداره در استان تهران

انتشار بوی نامطبوع در استان تهران

پنج شنبه 1405/05/01

درجاتی خبر داد؛

آماده باش مدیریت بحران در استان تهران

مدیر کل مدیریت بحران استانداری تهران گفت: تا ۲۰ خرداد با توجه به وضعیت جوی و احتمال طوفان و بارش باران رگباری نیروهای مدیریت بحران استان تهران در آماده‌باش کامل هستند.

آماده باش مدیریت بحران در استان تهران

به گزارش تهران رسانه ؛ منصور درجاتی درباره طوفان و وزش باد در بعضی ازنقاط استان تهران گفت: در چند سال اخیر شاهد آن هستیم که تا آخر خردادماه وزش باد و طوفان همراه با بارش باران در استان اتفاق می افتد.

وی گفت: گاهی شدت وزش باد افزایش می‌یابد و گاهی نیز کاهش پیدا می‌کند و شرایط مختلفی دارد.

مدیر کل مدیریت بحران استانداری تهران افزود: در چند روز اخیر که براساس اعلام سازمان هواشناسی وزش باد و طوفان گزارش شده بود در چند نقطه اتفاق افتاد ولی ما برای اطمینان بیشتر تمامی نیروهای اجرایی و ذی‌ربط استان را در آماده‌باش قرار دادیم.

درجاتی گفت: امروز نیز ممکن است فقط در چند نقطه وزش و طوفان داشته باشیم و حادثه و آسیبی نیز امیدواریم ایجاد نکند. آنچه رصد دوربین‌های ما نشان می‌دهند در حال حاضر شرایط آرام است و تنها بارش‌های رگباری در چند نکته داریم که در جاده هراز و فیروزکوه است.

وی در پاسخ به پرسشی مبنی براینکه وضعیت سدها در استان تهران چگونه است، گفت: سدها آب شرب تهران را ذخیره می‌کنند و پنج در استان تهران داریم و این سد‌ها دائماً رصد می‌شود و ورودی و خروجی حجم آب از سدها را بررسی می‌کنیم.

مدیر کل مدیریت بحران استانداری تهران افزود: در حال حاضر سد طالقان پر است و سرریز می‌کند که خطری برای سازه و اطراف آن سد ندارد. سد لار نیز بیش از ۵۰ درصد پر شده است و سدهای ماملو و امیرکبیر نیز در حال پر شدن است.

درجاتی تأکید کرد: به هر حال تا ۲۰ خردادماه نیروهای مدیریت بحران در آماده‌باش هستند چرا که وضعیت جوی هوا و وزش باد و بارش باران متغیر است.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
تعیین‌ تکلیف دکل های مخابراتی در تهران

تعیین‌ تکلیف دکل های مخابراتی در تهران

تهران رسانه | مدیرکل امور اجرایی کمیسیون‌های ماده صد شهرداری تهران از تفاهم میان شهرداری تهران، وزارت ارتباطات و شرکت ارتباطات شهر برای رسیدگی به پرونده‌های ماده ۱۰۰ دکل‌های مخابراتی خبر داد.

غیرفعال بودن کولر اتوبوس ها در تهران

غیرفعال بودن کولر اتوبوس ها در تهران

تهران رسانه | مسافران غیرفعال بودن کولر اتوبوس ها را به ۱۳۷ گزارش دهند.

افزایش بودجه پروژه های عمرانی تهران

افزایش بودجه پروژه های عمرانی تهران

تهران رسانه | بودجه پروژه‌های عمرانی تهران ۱۴ برابر شد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت