نصب ۲۷ هزار تابلو در استان تهران

خطر نابودی زنبورداری در استان تهران

انتصاب اعضای ستاد انتخابات استان تهران

سهم مصرف برق کشاورزی در استان تهران

دوشنبه 1404/06/24

درجاتی خبر داد؛

آماده باش مدیریت بحران در استان تهران

مدیر کل مدیریت بحران استانداری تهران گفت: تا ۲۰ خرداد با توجه به وضعیت جوی و احتمال طوفان و بارش باران رگباری نیروهای مدیریت بحران استان تهران در آماده‌باش کامل هستند.

آماده باش مدیریت بحران در استان تهران

به گزارش تهران رسانه ؛ منصور درجاتی درباره طوفان و وزش باد در بعضی ازنقاط استان تهران گفت: در چند سال اخیر شاهد آن هستیم که تا آخر خردادماه وزش باد و طوفان همراه با بارش باران در استان اتفاق می افتد.

وی گفت: گاهی شدت وزش باد افزایش می‌یابد و گاهی نیز کاهش پیدا می‌کند و شرایط مختلفی دارد.

مدیر کل مدیریت بحران استانداری تهران افزود: در چند روز اخیر که براساس اعلام سازمان هواشناسی وزش باد و طوفان گزارش شده بود در چند نقطه اتفاق افتاد ولی ما برای اطمینان بیشتر تمامی نیروهای اجرایی و ذی‌ربط استان را در آماده‌باش قرار دادیم.

درجاتی گفت: امروز نیز ممکن است فقط در چند نقطه وزش و طوفان داشته باشیم و حادثه و آسیبی نیز امیدواریم ایجاد نکند. آنچه رصد دوربین‌های ما نشان می‌دهند در حال حاضر شرایط آرام است و تنها بارش‌های رگباری در چند نکته داریم که در جاده هراز و فیروزکوه است.

وی در پاسخ به پرسشی مبنی براینکه وضعیت سدها در استان تهران چگونه است، گفت: سدها آب شرب تهران را ذخیره می‌کنند و پنج در استان تهران داریم و این سد‌ها دائماً رصد می‌شود و ورودی و خروجی حجم آب از سدها را بررسی می‌کنیم.

مدیر کل مدیریت بحران استانداری تهران افزود: در حال حاضر سد طالقان پر است و سرریز می‌کند که خطری برای سازه و اطراف آن سد ندارد. سد لار نیز بیش از ۵۰ درصد پر شده است و سدهای ماملو و امیرکبیر نیز در حال پر شدن است.

درجاتی تأکید کرد: به هر حال تا ۲۰ خردادماه نیروهای مدیریت بحران در آماده‌باش هستند چرا که وضعیت جوی هوا و وزش باد و بارش باران متغیر است.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
سهم خودروهای شوتی در پرونده های قاچاق تهران

سهم خودروهای شوتی در پرونده های قاچاق تهران

تهران رسانه | خودروهای شوتی با سرعت بالا و حمل کالای قاچاق، تهدیدی جدی برای امنیت جاده‌ای و اقتصاد کشور شده‌اند. پلیس تهران با کشف چند انبار، ابعاد تازه‌ای از فعالیت این شبکه‌ها را افشا کرده است.

کشف مار از یک پت شاپ در تهران

کشف مار از یک پت شاپ در تهران

تهران رسانه | در بازدید از پت شاپ ها و آکواریوم فروشی‌های سطح شهر تهران، یک واحد متخلف که در زمینه خرید و فروش گونه‌های غیرمجاز و سایتیسی فعالیت داشت، شناسایی شد.

توقیف وانت بارهای مزاحم در تهران

توقیف وانت بارهای مزاحم در تهران

تهران رسانه | حدود ۳۵۰۰ وانت‌بار در سطح شهر تهران شناسایی شده‌اند که با سد معبر، مشکلاتی را برای شهروندان ایجاد می‌کنند.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت