کشف ۴۳۷ ماینر غیرمجاز در استان تهران

پایش مصرف برق ۴۴۳۲ اداره در استان تهران

انتشار بوی نامطبوع در استان تهران

کاهش ۲۵ لیتری سرانه مصرف آب در استان تهران

دوشنبه 1405/04/22

رییس اداره میراث فرهنگی و گردشگری دماوند؛

اجرای برنامه شب شهر دماوند

رییس اداره میراث فرهنگی و گردشگری دماوند ۱۳ شهریور را زمان برگزاری هشتاد و هفتمین سالگرد ثبت ملی شهرستان دماوند اعلام کرد

اجرای برنامه شب شهر دماوند

به گزارش تهران رسانه ؛ شهرام شریفی در خصوص برنامه های هفته فرهنگی و هفته دولت اظهار داشت: طبق برنامه ریزی های صورت گرفته در هفته فرهنگی مقرر شد تمام کارها در ستاد اجرایی هفته فرهنگی اجرا شود به همین جهت اداره میراث فرهنگی برنامه های خود را با همکاری سایر دستگاه های متولی شهرستان هماهنگ کرد.

شریفی در ادامه با اشاره به اینکه نمایشگاه اقوام و نمایشگاه صنایع دستی در رودهن و دماوند برپا شده است افزود: جهت برپایی نمایشگاه اقوام و صنایع دستی همکاری هایی با اصناف و اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی و شهرداری صورت گرفت و نتیجه این شد که این نمایشگاه ها به بهترین شکل برگزار شد.

وی با بیان اینکه برنامه ای به عنوان «شب شهر دماوند» از طرف سازمان میراث فرهنگی و گردشگری این شهر در نظر گرفته شده و اجرا خواهد شد گفت: این برنامه به مناسبت ۸۷ مین سالگرد ثبت ملی شهر دماوند برگزار می شود و ناگفته های دماوند بازگو خواهد شد.

رییس اداره میراث فرهنگی و گردشگری دماوند ۱۳ شهریور را زمان برگزاری هشتاد و هفتمین سالگرد ثبت ملی شهرستان دماوند اعلام کرد و اظهار داشت: این برنامه از ساعت ۱۷ تا ۱۹ عصر در برج شبلی برگزار خواهد شد.

بر اساس این گزارش در دومین روز از هفته فرهنگی شهرستان دماوند نمایشگاه دستاورد بانوان کارآفرین و عرضه پوشاک در شهر رودهن و دماوند برگزار شد.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
بازگشایی بوستان جنگلی سرخه حصار

بازگشایی بوستان جنگلی سرخه حصار

تهران رسانه | بوستان جنگلی سرخه حصار از یک‌شنبه ۲۱ تیرماه با فراهم شدن شرایط لازم، فعالیت خود را از سر گرفته و آماده پذیرایی از شهروندان است.

برنامه های «دهه بدون پلاستیک» در تهران

برنامه های «دهه بدون پلاستیک» در تهران

تهران رسانه | مدیرکل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران از اجرای برنامه‌های «دهه بدون پلاستیک» با محوریت آموزش، فرهنگ‌سازی و مشارکت مردمی برای کاهش مصرف پلاستیک خبر داد.

تبدیل خیابان لاله زار به گذر هنر

تبدیل خیابان لاله زار به گذر هنر

تهران رسانه | خیابان لاله زار با اجرای تعزیه از ۱۰ تا ۱۲ مرداد، به گذر هنر تبدیل خواهد شد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت