سکونت ۸۰۰ هزار تبعه غیرمجاز در استان تهران

اعلام ۵ چالش اصلی اجتماعی در استان تهران

فوت ۹۱ تهرانی بر اثر برق گرفتگی در استان تهران

اختلاف فاحش در توزیع اعتبارات روستایی استان تهران

یک شنبه 1404/03/25

شهردار قرچک خبر داد؛

ساخت پلی کلینیک در قرچک

شهردار قرچک از توافق شهرداری و سازمان تامین اجتماعی برای ساخت پلی کلینیک در این شهرستان خبر داد.

ساخت پلی کلینیک در قرچک

به گزارش تهران رسانه ؛ محسن خرمی شریف بعد از ظهر یکشنبه در جلسه ای که بین شهردار قرچک و مدیران بیمارستان ١٥ خرداد ورامین و اعضای خانه کارگر جنوب شرق استان تهران برگزار شد طی سخنانی اظهار داشت: شهرداری برای خدمات رسانی به مردم همواره حامی دولت بوده و در این راستا زمین و ساختمان تعدادی از ادارات قرچک متعلق به شهرداری است که فقط به خاطر تسهیل درامور اداری مردم این امر انجام شده است.

خرمی شریف گفت : سازمان تامین اجتماعی و بیمارستان ١٥ خرداد از شهرداری قرچک درخواست اختصاص زمین برای ساخت پلی کلینیک تامین اجتماعی دارد که شهرداری ٣ زمین را به تامین اجتماعی معرفی کرده است.

وی تاکید کرد :شهرداری به خاطر مردم قرچک که با کمبود سرانه بهداشتی و درمانی مواجه هستند زمین را در اختیار مسئولان تامین اجتماعی قرار می دهد.

فتحی رئیس بیمارستان ١٥ خرداد نیز در این جلسه گفت: سازمان تامین اجتماعی تصویب کرده که در شهرستان قرچک پلی کلینیک مجهز به جای ساختمان فرسوده فعلی درمانگاه تامین اجتماعی شهید دستغیب قرچک ساخته شود و این اراده در سازمان وجود دارد

مظاهری رییس تشکیلات خانه کارگر در جنوب شرق استان تهران نیز بیان داشت: بیش از ۱۰ هزار نفر از مردم قرچک دارای دفترچه تامین اجتماعی هستند که نبود امکانات مناسب برای ارائه خدمات بهداشتی و درمانی از مشکلات کارگران عزیز در قرچک است.

وی گفت: با رایزنی و تلاش ها سازمان تامین اجتماعی بودجه ای را برای ساخت پلی کلینیک در قرچک اختصاص داده است و امیدواریم شهرداری نیز سریعاً زمین را در اختیار تامین اجتماعی قرار بدهد.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
تماس های جعلی با شهروندان تهرانی

تماس های جعلی با شهروندان تهرانی

تهران رسانه | شهروندان تهرانی به تماس‌های جعلی مدیریت بحران که جنگ روانی دشمن است توجه نکنند.

فعالیت پدافند هوایی ارتش در نقاط مختلف تهران

فعالیت پدافند هوایی ارتش در نقاط مختلف تهران

تهران رسانه | پدافند هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در پاسخ به حملات اسرائیل در شمال شرق، مرکز و شرق تهران، خانی آباد، نازی آباد و برخی مناطق دیگر فعال است.

تأمین و توزیع اقلام ضروری در فروشگاههای تهران

تأمین و توزیع اقلام ضروری در فروشگاههای تهران

تهران رسانه | هیچ کمبودی در تأمین و توزیع اقلام ضروری و مایحتاج خانوار در فروشگاههای تهران نداریم.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت