فعالیت ۳ شیفته برخی مدارس در استان تهران

شناسایی ۱۳۸ هزار انبار غیرفعال در استان تهران

طرح «هر روستا، یک بوم گردی» در استان تهران

تولید یک چهارم پسماند کشور در استان تهران

پنج شنبه 1404/08/29

تقی زاده عنوان کرد؛

تدوین طرح جامع پسماند در شهرهای استان تهران

معاون عمرانی استاندار تهران گفت؛ گسترش شرکت‌های مدیریت پسماند در سطح شهرستان‌ها به عنوان یکی از شاخص‌های اصلی نگاه توسعه محور است.

تدوین طرح جامع پسماند در شهرهای استان تهران

به گزارش تهران رسانه ؛ معاون عمرانی استاندار تهران بر لزوم تدوین و ارائه طرح جامع پسماند در استان تهران تاکید کرد و افزود: بی‌تردید برخورداری از طرح جامع از اقدامات پراکنده و موازی‌کاری جلوگیری می‌کند.

محمد تقی زاده در گفت وگو با ایسنا در تشریح نحوه کنترل و مدیریت پسماند در شهر تهران اظهارکرد: در رویکرد جدید استانداری و معاونت عمرانی توسعه پایدار استان تهران ، گسترش شرکت‌های مدیریت پسماند در سطح شهرستان‌ها به عنوان یکی از شاخص‌های اصلی نگاه توسعه محور است. بر همین اساس نیاز است تا بر اساس برنامه‌ای دقیق و مدون پیش برویم تا در این حوزه شاهد اقدامات جزیره‌ای و یا موازی‌کاری نباشیم.

وی افزود: به‌طورقطع برخورداری از یک برنامه جامع در حوزه پسماندها مزایای اقتصادی را نیز به همراه دارد. در حقیقت شهرداری‌ها در قالب اجرای چنین برنامه‌ای می‌توانند علاوه بر کاهش هزینه‌های جاری خود این حوزه را به عنوان یک منبع درآمد پایدار برای خود داشته باشند. امروزه مدیریت پسماند در دنیا به لحاظ بخش‌های متعددی که دارد و شامل تفکیک از مبدأ و حمل و زباله سوزی می‌شود، درآمدهای بعضاً سرشاری را نصیب شهرداری‌ها می‌کند.

تقی‌زاده ادامه داد: البته آنچه که در رویکرد استانداری در حوزه پسماند وجود دارد توجه به چالش‌های زیست محیطی و مشکلات مربوط به آلایندگی است اما شهرداری‌ها می‌توانند با اجرای صحیح برنامه‌ای جامع در جهت ایجاد منبع درآمدی پایدار نیز حرکت کنند.

وی تاکید کرد: استانداری تهران یکی از محورهای اساسی و مورد تاکید خود را در مسیر توسعه شهرها توجه به حوزه پسماند و پیشرفت در این زمینه را نیازمند تدوین برنامه‌ای جامع می‌داند. امروز یکی از چالش‌های زیست محیطی جدی پیش روی استان تهران، پسماندهای ویژه صنعتی ناشی از استقرار صنایع و واحدهای تولیدی در سطح این استان است که مشکلات زیادی را به همراه دارد.

معاون عمرانی استاندار تهران در بخش دیگری از صحبت‌های خود با تاکید بر لزوم تدوین و ارائه طرح جامع پسماند در استان تهران به‌ویژه برای پسماندهای خانگی یا عادی گفت: در حال حاضر مدیریت پسماند در دنیا بخش‌های متعددی شامل تفکیک از مبدأ، حمل و نقل پسماند و زباله سوزی دارد و هر یک از این بخش‌ها می‌تواند درآمد بسیاری را برای شهرداری‌ها به همراه داشته باشد. لذا باید در این حوزه با برنامه‌ای دقیق حرکت کنیم.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
افزایش تصادفات در خطوط BRT تهران

افزایش تصادفات در خطوط BRT تهران

تهران رسانه | مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران با تأکید بر لزوم ارتقای ایمنی و کیفیت خدمت‌رسانی، نسبت به افزایش تصادفات ناشی از ورود موتورسیکلت‌ها به خطوط تندرو هشدار داد.

کشف تجهیزات پزشکی با اسناد جعلی در تهران

کشف تجهیزات پزشکی با اسناد جعلی در تهران

تهران رسانه | پلیس امنیت اقتصادی تهران از کشف ۹ دستگاه تجهیزات پزشکی قاچاق شامل کالاهای پوست، مو و زیبایی خبر داد.

ساخت مرکز معاینه فنی در شرق تهران

ساخت مرکز معاینه فنی در شرق تهران

تهران رسانه | مدیرعامل ستاد معاینه فنی خودروهای تهران از پایان فاز اول و آغاز فاز دوم عملیات عمرانی احداث مرکز مکانیزه معاینه فنی در منطقه ۱۴ تهران خبر داد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت