احیای خانه احزاب در استان تهران

فعالیت کودکان کار اتباع خارجی در استان تهران

تکمیل بیش از ۵۰۰ طرح نیمه کاره در استان تهران

احیای ۸۰ واحد صنعتی راکد در استان تهران

پنج شنبه 1404/02/11

مسجد رسانه؛

فعالیت ۱۳۰۰ کانون فرهنگی و هنری در استان تهران

معاون ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد تهران گفت: ۱۳۰۰ کانون فرهنگی و هنری مساجد در استان تهران فعال هستند که در مجموع حدود ۷۰۰ کانون برنامه غنی‌سازی اوقات فراغت را برگزار خواهند کرد.

فعالیت ۱۳۰۰ کانون فرهنگی و هنری در استان تهران

به گزارش تهران رسانه ؛ معاون ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد تهران گفت: طرح «غنی‌سازی اوقات فراغت بچه‌های مسجد» با شعار برنامه‌های امسال «اخلاق، نشاط و معنویت» در ۷۰۰ مسجد تهران برگزار می‌شود.
"حجت‌الاسلام مجتبی تختی پور" معاون فرهنگی و هنری ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد استان تهران با اشاره به برنامه‌های این کانون‌ها در راستای غنی‌سازی اوقات فراغت کودکان و نوجوانان اظهار داشت: همزمان با تعطیلات تابستان، طرح «غنی‌سازی اوقات فراغت بچه‌های مسجد» در سطح کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد تهران با شعار برنامه‌های امسال «اخلاق، نشاط و معنویت» در ۶ محور «قرآن و عترت»، «آموزش و توانمندسازی»، «شبکه‌سازی و فضای مجازی»، «کتاب و کتاب‌خوانی»، «هنر متعالی» و «فعالیت‌های اجتماعی» برگزار می‌شود.
وی با بیان اینکه این طرح براساس ابلاغیه ستاد عالی برگزار خواهد شد، تصریح کرد: تاکنون در سطح کانون‌های استان تهران دو جلسه توجیهی و هماهنگی برای برگزاری هرچه بهتر این طرح برگزار شده است.
تختی پور اضافه کرد: در مجموع ۱۳۰۰ کانون فرهنگی و هنری مساجد در استان تهران فعال هستند که در مجموع حدود ۷۰۰ کانون برنامه غنی‌سازی اوقات فراغت را برگزار خواهند کرد.
معاون ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد استان تهران گفت: در محور قرآن برنامه‌های آموزش حفظ و روخوانی قرآن،‌ در محور عترت برنامه‌های نهج‌البلاغه و صحیفه سجادیه‌خوانی، در محور آموزش و توانمندسازی براساس مقطع سنی و جنس کودکان و نوجوانان آموزش‌های شهروندی و فنی و حرفه‌ای به آنان ارائه می‌شود.
وی افزود: در زمینه شبکه‌سازی و فضای مجازی، برنامه‌های سواد رسانه‌ای و حضور در این فضا دنبال می‌شود و در زمینه کتاب‌خوانی نیز علاوه بر حمایت از کتابخانه‌های مساجد، مسابقات کتاب‌خوانی نیز در دستور کار است.
تختی پور در پایان با اشاره به اینکه برنامه‌های غنی‌سازی اوقات فراغت از اول تیرماه آغاز می‌شود، گفت: علاقه‌مندان می‌توانند با مراجعه حضوری به کانون‌های فرهنگی و هنری ثبت‌نام داشته باشند و حتی اگر عضو کانون نیز نباشند می‌توانند برای اولین بار ثبت کنند. همچنین یک نرم‌افزار موبایلی با عنوان «نفحات بچه‌های مسجد» نیز طراحی شده است که علاقه‌مندان می‌توانند از این طریق نیز ثبت‌نام کنند.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
ساخت اولین بوستان ویژه دختران در تهران

ساخت اولین بوستان ویژه دختران در تهران

تهران رسانه | اولین بوستان ویژه دختران در پایتخت ساخته می شود.

تصادف مرگبار در بزرگراه خرازی تهران

تصادف مرگبار در بزرگراه خرازی تهران

تهران رسانه | برخورد یک دستگاه کامیون با خودروی پراید در مسیر شرق به غرب بزرگراه شهید خرازی منجر به مرگ یک زن ۷۰ ساله شد.

جزئیات گروگانگیری مسلحانه در شرق تهران

جزئیات گروگانگیری مسلحانه در شرق تهران

تهران رسانه | طی یک عملیات واکنش سریع، فرد گروگان آزاد و عامل گروگانگیری نیز با شلیک مأموران زمین گیر و دستگیر شد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت