طرح «هر روستا، یک بوم گردی» در استان تهران

تولید یک چهارم پسماند کشور در استان تهران

تجهیز۱۲۰۰ مدرسه در شهر و استان تهران

آزادی قدیمی ترین زندانی زن در استان تهران

شنبه 1404/08/10

حق شناس عنوان کرد؛

تابلوی گذر به نمادهای شهری تهران اضافه شد

با پیشنهاد سازمان میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، خیابان نجات الهی به عنوان گذر صنایع دستی معرفی شد و موضوع در کمیسیون نام گذاری نیز مطرح و بر این اساس تابلوی گذر به نمادهای شهری اضافه می‌شود.

تابلوی گذر به نمادهای شهری تهران اضافه شد

به گزارش تهران رسانه ؛ رییس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران با اعلام اینکه خیابان استاد نجات الهی با حفظ نام گذر صنایع دستی نام گرفت افزود: احیای گذرهای فرهنگی و گردشگری و توجه به آن از سیاست های شورای شهر پایتخت است.

محمد جواد حق شناس روز سه شنبه در یکصد و چهل و هفتمین جلسه شورا با اشاره به روز جهانی صنایع دستی گفت: بیستم خرداد روز جهانی صنایع دستی بود به همین مناسبت روز گذشته با همکاری شورای شهر شهرداری تهران و سازمان میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی آغاز هفته صنایع دستی در خیابان استاد نجات الهی گرامی داشته شد.

وی گفت: از آغاز به کار شورای پنجم احیای گذرهای فرهنگی یکی از محورهایی بود که مورد توجه قرار گرفت که ایجاد پهنه رودکی، گذر صنایع، گذر هنر، گذر کتاب، گذر نمایش در همین راستا انجام شده است.

حق شناس افزود: برای یک هفته قرار بر این شد با توجه به اهمیتی که صنایع دستی در فضای امروز گردشگری و عرصه تولید دارد بتواند جایگاه مناسب و واقعی خود را در جامعه پیدا کند.

وی خاطر نشان کرد: از آغاز به کار شورای پنجم یکی از محورهای مورد اهمیت احیا و توجه به گذرهایی با محوریت گردشگری، فرهنگی و صنایع دستی بود.

عضو شورای تهران یادآور شد: ایجاد پهنه رودکی و ۴ گذر نمایش، کتاب، هنر و صنابع دستی مورد تاکید قرار گرفته است.

حق شناس افزود: با پیشنهاد سازمان میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، خیابان نجات الهی به عنوان گذر صنایع دستی معرفی شد و موضوع در کمیسیون نام گذاری نیز مطرح و بر این اساس تابلوی گذر به نمادهای شهری اضافه می‌شود.

وی گفت: با توجه به شرایط اقتصادی که تحت تأثیر تحریم‌ها قرار دارد ایجاد این گذر می‌تواند برای ۳ میلیون خانوده ایرانی که مستقیماً با صنایع گردشگری در ارتباط هستند، فضا و فرصتی را برای تولید فراهم کند.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
ساخت مرکز معاینه فنی در شرق تهران

ساخت مرکز معاینه فنی در شرق تهران

تهران رسانه | مدیرعامل ستاد معاینه فنی خودروهای تهران از پایان فاز اول و آغاز فاز دوم عملیات عمرانی احداث مرکز مکانیزه معاینه فنی در منطقه ۱۴ تهران خبر داد.

زمین چمن اختصاصی بانوان در قلب تهران

زمین چمن اختصاصی بانوان در قلب تهران

تهران رسانه | زنان ورزشکار قلب تهران، صاحب نخستین زمین چمن مصنوعی اختصاصی شدند.

مجتمع قضایی خانواده شماره ۳ تهران

مجتمع قضایی خانواده شماره ۳ تهران

تهران رسانه | مجتمع قضایی شماره ۳ تهران در محل حکیمیه، بلوار شهید بابائیان، خیابان ۱۵ متری امام حسین (ع) واقع شده است.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت