شرط بقا و توسعه کشاورزی در استان تهران

نصب ۲۷ هزار تابلو در استان تهران

خطر نابودی زنبورداری در استان تهران

انتصاب اعضای ستاد انتخابات استان تهران

شنبه 1404/07/12

امامی امین خبر داد؛

کسری ۵۰ مگاواتی برق در استان تهران

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار تهران از کسری ۵۰ مگاواتی برق این استان در سال جاری خبر داد و افزود: در تلاش هستیم، تا در بخش خانگی در تابستان امسال قطعی برق نداشته باشیم.

کسری ۵۰ مگاواتی برق در استان تهران

به گزارش تهران رسانه ؛ معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار تهران از کسری ۵۰ مگاواتی برق این استان در سال جاری خبر داد و افزود: در تلاش هستیم، تا در بخش خانگی در تابستان امسال قطعی برق نداشته باشیم.

محمد امامی امین در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص ایام گرم سال و افزایش مصرف برق اظهار داشت: استان تهران در حال حاضر به ویژه در شهرک‌های صنعتی با کمبود برق مواجه است، یعنی حدود ۶۰ شهرک و لکه صنعتی که اکنون در استان تهران فعال است، مشکل کسری برق دارند.

وی با بیان اینکه در سال جاری ۵۰ مگاوات کسری برق داریم، افزود: مجبور شدیم برای جبران این کسری برق کارخانه‌ها را زمان بندی کنیم و بعضی از کارخانه‌ها در طول هفته زمان کار خود را با پنج شنبه و جمعه به اشتراک بگذارند، تا بتوانیم اوج مصرف و ایام تابستان را مدیریت کنیم.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار تهران گفت: در کارگروه رفع موانع سرمایه گذاری استان تهران مصوب شد، تا یک نیروگاه هزار مگاواتی سوخت ترکیبی در شهرک صنعتی پیشوا احداث شود و شرکت وعده داده فاز اول این نیروگاه که ۳۰۰ مگاوات است، ظرف یک سال به بهره برداری برسد و ظرف ۳۰ ماه فازهای تکمیلی ۲ و ۳ این نیروگاه به بهره برداری برسد.

امامی امین افزود: با این تمهیدات امیدواریم سال جاری قطعی برق در بخش خانگی نداشته باشیم.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
دستفروشان مترو شناسنامه دار شدند

دستفروشان مترو شناسنامه دار شدند

تهران رسانه | طبق افکارسنجی‌ها بیش از ۵۰ درصد شهروندان نسبت به حضور دستفروشان در مترو مشکلی ندارند.

برج آزادی میزبان جشن هفته تهران

برج آزادی میزبان جشن هفته تهران

تهران رسانه | رئیس ستاد گردشگری شهرداری تهران از برگزاری جشن هفته تهران در روز ۱۶ مهر در برج آزادی خبر داد.

ممنوعیت اجاره فضای عمومی در تهران

ممنوعیت اجاره فضای عمومی در تهران

تهران رسانه | مدیرعامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران با اشاره به شبکه‌های سودجو در اجاره دادن غیرقانونی معابر عمومی به دستفروشان گفت: شهرداری با حمایت قوه قضائیه با این افراد برخورد خواهد کرد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت