آسیب به ۱۲۰۰ نقطه از شبکه برق استان تهران

استخراج غیرمجاز رمز ارز در استان تهران

کسب رتبه نخست توسط آموزش و پرورش استان تهران

رهاسازی آب سد کرج برای سه شهرستان غرب تهران

یک شنبه 1405/06/15

امامی امین خبر داد؛

کسری ۵۰ مگاواتی برق در استان تهران

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار تهران از کسری ۵۰ مگاواتی برق این استان در سال جاری خبر داد و افزود: در تلاش هستیم، تا در بخش خانگی در تابستان امسال قطعی برق نداشته باشیم.

کسری ۵۰ مگاواتی برق در استان تهران

به گزارش تهران رسانه ؛ معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار تهران از کسری ۵۰ مگاواتی برق این استان در سال جاری خبر داد و افزود: در تلاش هستیم، تا در بخش خانگی در تابستان امسال قطعی برق نداشته باشیم.

محمد امامی امین در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص ایام گرم سال و افزایش مصرف برق اظهار داشت: استان تهران در حال حاضر به ویژه در شهرک‌های صنعتی با کمبود برق مواجه است، یعنی حدود ۶۰ شهرک و لکه صنعتی که اکنون در استان تهران فعال است، مشکل کسری برق دارند.

وی با بیان اینکه در سال جاری ۵۰ مگاوات کسری برق داریم، افزود: مجبور شدیم برای جبران این کسری برق کارخانه‌ها را زمان بندی کنیم و بعضی از کارخانه‌ها در طول هفته زمان کار خود را با پنج شنبه و جمعه به اشتراک بگذارند، تا بتوانیم اوج مصرف و ایام تابستان را مدیریت کنیم.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار تهران گفت: در کارگروه رفع موانع سرمایه گذاری استان تهران مصوب شد، تا یک نیروگاه هزار مگاواتی سوخت ترکیبی در شهرک صنعتی پیشوا احداث شود و شرکت وعده داده فاز اول این نیروگاه که ۳۰۰ مگاوات است، ظرف یک سال به بهره برداری برسد و ظرف ۳۰ ماه فازهای تکمیلی ۲ و ۳ این نیروگاه به بهره برداری برسد.

امامی امین افزود: با این تمهیدات امیدواریم سال جاری قطعی برق در بخش خانگی نداشته باشیم.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
توسعه میادین میوه و تره بار در تهران

توسعه میادین میوه و تره بار در تهران

تهران رسانه | شمار بازارهای میوه‌وتره‌بار تهران از ابتدای سال به ۳۱۶ رسیده است. اکنون ۸بازار برای بازسازی از مدار فعالیت خارج شده‌اند و نوسازی ۱۲بازار دیگر نیز در دستورکار قرار دارد.

ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به تهران

ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به تهران

تهران رسانه | نزدیک به ۴ میلیون موتورسیکلت در تهران وجود دارد که حدود ۷۰ درصد آنها فرسوده هستند.

تعرفه معاینه فنی خودروهای سبک و سنگین

تعرفه معاینه فنی خودروهای سبک و سنگین

تهران رسانه | تعرفه معاینه فنی خودروهای سبک و سنگین اعلام شد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت