پرداخت ۲۷۰۰ میلیارد تسهیلات اشتغال در استان تهران

کشف ۴۳۷ ماینر غیرمجاز در استان تهران

پایش مصرف برق ۴۴۳۲ اداره در استان تهران

انتشار بوی نامطبوع در استان تهران

پنج شنبه 1405/05/01

مرتضی قربانی مطرح کرد؛

پلمپ مراکز ترک اعتیاد غیرمجاز در ملارد

رئیس اداره بهزیستی شهرستان ملارد با اشاره به فعالیت ۹ کمپ ترک اعتیاد و ۲ گرمخانه برای ساماندهی معتادان متجاهر گفت: با همکاری دستگاه قضایی مراکز ترک اعتیاد غیرمجاز در این شهرستان پلمب می‌شوند.

پلمپ مراکز ترک اعتیاد غیرمجاز در ملارد

به گزارش تهران رسانه ؛ مرتضی قربانی با اشاره به لزوم نگاه فرابخشی همه دستگاه‌ها نسبت به بیماران درگیر اعتیاد اظهار داشت: اگر ظرفیت‌ها به سمت پیشگیری در کنار مجموعه‌های درمانی حرکت کند به طور حتم شاهد کمترین میزان گرایش افراد به اعتیاد هستیم.

وی با اشاره به وجود 9 کمپ مجاز ترک اعتیاد در قالب ماده 16 و یک کمپ در قالب ماده 15 به نام کمپ اخوان که به نوعی برای استان تهران در شهرستان ملارد طراحی شده است بیان کرد: مجموعه بهزیستی در تعامل با دستگاه قضایی و مدیریت شهرستان همه گونه بررسی و نظارت را در عدم احداث کمپ غیرمجاز در شهرستان ملارد در دستور کار خود دارد.

رئیس اداره بهزیستی شهرستان ملارد همچنین افزود: در بازدیدهایی که در سطح شهرستان ملارد داشتیم یک کمپ غیرمجاز مشاهده شد که مراحل قانونی برای پلمب این واحد ترک اعتیاد غیرمجاز در حال انجام است و به‌زودی این واحد پلمب می‌شود.

قربانی تصریح کرد: متأسفانه امروز در سطح شهرستان با معضلی به نام معتادان متجاهر روبه‌رو هستیم که البته این معضل تنها برای ملارد نیست اما با این حال به طور مستمر هماهنگی‌های لازم برای جمع‌آوری و کاهش این افراد در ملارد به ویژه در منطقه سرآسیاب در حال پیگیری است.

وی ادامه داد: به جهت افزایش زیبایی بصری شهر برخی از این معتادان متجاهر بی‌خانمان در منطقه سرآسیاب با هماهنگی‌های مجموعه‌های شهرستان و استانی فضایی در دو ساختمان شلتر یا همان گرمخانه برای حضور این افراد با یک وعده غذا گرم و محل خواب فراهم شده است تا بتوان کنترل بیشتری بر این افراد داشته و قدری از آسیب‌های این معضل را کاهش داد.

رئیس اداره بهزیستی شهرستان ملارد همچنین خاطرنشان کرد: مبارزه به موضوع اعیتاد و کاهش آسیب‌های اجتماعی این افراد نیاز به تعامل و هم‌افزایی هر چه بیشتر دستگاه‌های متولی فرهنگی و اجتماعی دارد تا بتوان ریشه این بیماری را خشکاند.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
تعیین‌ تکلیف دکل های مخابراتی در تهران

تعیین‌ تکلیف دکل های مخابراتی در تهران

تهران رسانه | مدیرکل امور اجرایی کمیسیون‌های ماده صد شهرداری تهران از تفاهم میان شهرداری تهران، وزارت ارتباطات و شرکت ارتباطات شهر برای رسیدگی به پرونده‌های ماده ۱۰۰ دکل‌های مخابراتی خبر داد.

غیرفعال بودن کولر اتوبوس ها در تهران

غیرفعال بودن کولر اتوبوس ها در تهران

تهران رسانه | مسافران غیرفعال بودن کولر اتوبوس ها را به ۱۳۷ گزارش دهند.

افزایش بودجه پروژه های عمرانی تهران

افزایش بودجه پروژه های عمرانی تهران

تهران رسانه | بودجه پروژه‌های عمرانی تهران ۱۴ برابر شد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت