شناسایی ۱۲ دستگاه استخراج رمزارز در استان تهران

کمبود ۲۰۰ تا ۳۰۰ پست برق در استان تهران

توسعه قطارهای حومه ای در استان تهران

جلوگیری از بازداشت های غیرضروری در استان تهران

چهارشنبه 1405/07/29

صبح امروز؛

خودسوزی در مقابل شهرداری تهران

فردی صبح امروز (سه شنبه) با حضور مقابل ساختمان شهرداری تهران در خیابان بهشت اقدام به خودسوزی کرد.

خودسوزی در مقابل شهرداری تهران

به گزارش تهران رسانه ؛ عوامل شهرداری و پلیس با همراهی شهروندان حاضر در محل آتش را خاموش کردند و وی نجات پیدا کرد.
گفته شده علت اقدام این شهروند، پلمپ کردن مغازه اش بوده است.
یکی از شهروندان حاضر در محل که خود را سعید معرفی کرد در این باره توضیح داد: این فرد حدودا 40 ساله به همراه همسر و فرزندش در حالی که بشدت عصبانی بود از شهرداری خارج شد و پس از فریاد زدن و بدوبیراه گفتن، بنزین روی خودش ریخت و فندک را روشن کرد.
وی با بیان اینکه عوامل شهرداری از کپسول آتش نشانی برای خاموش کردن او استفاده کردند افزود: مردم و عوامل شهرداری مانع شدند که او فرزندش را نیز آتش بزند و آتش زبانه کشیده روی بدنش را نیز خاموش کردند.
این شهروند گفت: آنطور که این فرد و خانواده اش می گفتند شهرداری، مغازه او را پلمپ کرده است و او به این علت ناراحت بود.
به گزارش خبرنگار ایرنا عوامل اورژانس در صحنه حاضر شدند و اقدامات درمانی را در دستور کار قرار دادند.
یکی از مسئولان شهرداری گفت: این فرد در منطقه 2 تهران مغازه دارد . در همین زمینه پرونده اش ازطریق وکیل او در دست بررسی است.
این مسئول شهری گفت: هنوز پرونده این مغازه دار به نتیجه قطعی نرسیده و پاسخ منفی نیز هنوز به وی داده نشده است.
وی افزود: جوابیه شهرداری دراین زمینه بزودی در اختیار رسانه ها قرار خواهد گرفت.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به پایتخت

ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به پایتخت

تهران رسانه | نشست مشترک شهرداری تهران با دستگاه‌های اجرایی و فعالان صنعت موتورسیکلت با هدف ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به پایتخت در راستای نوسازی ناوگان فرسوده. برگزار شد.

جمع آوری کتاب های ضاله از میدان انقلاب

جمع آوری کتاب های ضاله از میدان انقلاب

تهران رسانه | جمع‌آوری کتاب‌فروشی‌های غیرمجاز در محور خیابان انقلاب تهران که به عرضه کتاب‌های ضاله می‌پردازند آغاز شد.

هشدار به مراکز تجاری نا ایمن در تهران

هشدار به مراکز تجاری نا ایمن در تهران

تهران رسانه | مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران از پیگیری قضایی پرونده ۱۲۹ ساختمان ناایمن از جمله تعدادی از مراکز تجاری خبر داد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت