احیای خانه احزاب در استان تهران

فعالیت کودکان کار اتباع خارجی در استان تهران

تکمیل بیش از ۵۰۰ طرح نیمه کاره در استان تهران

احیای ۸۰ واحد صنعتی راکد در استان تهران

پنج شنبه 1404/02/11

در هفته فرهنگی؛

نمایش ظرفیت ها و قابلیت های پردیس

معاون سیاسی انتظامی فرماندار پردیس گفت: دفاع مقدس و حضور رزمندگان نمونه آشکار مقابله با آسیب اجتماعی بود.

نمایش ظرفیت ها و قابلیت های پردیس

به گزارش تهران رسانه ؛ صادق بنیادی صبح سه شنبه در جلسه ستاد بزرگداشت سی و هشمتین سال دفاع مقدس که با حضور مسؤل حفظ و نشر آثار دفاع مقدس شرق استان تهران که در پردیس برگزار شد طی سخنانی اظهار داشت: این جلسه بر اساس رسالتی که جهت تبیین ارزش های دفاع مقدس در بین جوانان دارند برگزار شده است و دستور العمل ها مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

بنیادی در ادامه با اشاره به اینکه حمایت ها ی مردمی و هم افزایی بین مردم باعث کاهش آسیب‌های اجتماعی در جامعه می شود افزود: ستاد بزرگداشت دفاع مقدس از امروز فعالیت خود را شروع و برنامه های متنوعی را در سطح شهرستان و روستاها جهت آگاهی و روشنگری اهداف دفاع مقدس برای جوانان و نوجوانان اعم از فرهنگی، ورزشی، اجتماعی با همکاری و هماهنگی نهادهای متولی برگزار می کند.

وی در خصوص مقابله با جنگ اقتصادی که بر کشور تحمیل شده است گفت: همانگونه که مردم ایران در ۸ سال دفاع مقدس از مال و جان خود گذشتند اکنون نیز مردم با همان ایستادگی در مقابل دشمنان به صورت ید واحد و هماهنگ در جنگ اقتصادی که دشمن بر ما تحمیل کرده ایستادگی، صبر و مقابله کنند، تا با الهام گرفتن از ارزش‌های دفاع از این جنگ سر فراز بیرون بیاییم.

معاون سیاسی انتظامی فرماندار پردیس در خصوص تاثیر گزاری فرهنگ ایثار و از خود گذشتگی در مقابل آسیب ها ی اجتماعی بیان داشت: وقتی بحث ایثار به میان می آید می بینیم افرادی هستند و بوده اند که عاشقانه برای خدمت به کسانی که در معرض آسیب هستند تلاش کرده اند، بنابراین دفاع رزمندگان و از خود گذشتگی ملت ما نمونه‌ای از مقابله با آسیب های اجتماعی بوده تا از خسارات جنگ و لطماتی که از دشمن به ملت وارد می شود پیشگیری کنند و هم اکنون زمان آن است که با تبیین این ارزشها برای نسل جدید آنان را هوشیار کنیم.

وی ادامه داد اکنون که دشمن می‌خواهد با بحث تهاجم فرهنگی و جنگ اقتصادی بر آسیب ها بیافزاید اگر کمک های مردمی و هم افزایی بین مردم باشد و آسیب ها را مردم تشخیص داده و به موقع با آن مقابله کنند می توانیم در کاهش آسیب ها قدم برداریم زیرا از دستگاههای دولتی به تنهایی کاری بر نمی آید.

بنیادی گفت: فرهنگ ایثار و گذشت را الگو قرار بدهیم تا در کاهش آسیب های اجتماعی (مواد مخدر، طلاق، آسیب های اخلاقی) گام موثری برداشته باشیم.

وی در ادامه به تشریح دستورالعمل برگزاری شیوه نامه اجرایی هفته فرهنگی پرداخت و گفت: نمایش ظرفیت ها و قابلیت های شهرستان در زمینه های مختلف به ویژه مباحث فرهنگی، ایجاد یک هفته پر بار و با نشاط برای ساکنان و آشناسازی شهروندان با اقوام و فرهنگهای مختلف اسکان یافته در شهرستان از جمله اهداف برگزاری این هفته است که می تواند به کاهش آسیب های اجتماعی، افزایش مشارکت مردم، تقویت نهادهای مدنی و بهبود وضعیت اجتماعی، فرهنگی، سیاسی و اقتصادی شهرستان منجر شود.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
ساخت اولین بوستان ویژه دختران در تهران

ساخت اولین بوستان ویژه دختران در تهران

تهران رسانه | اولین بوستان ویژه دختران در پایتخت ساخته می شود.

تصادف مرگبار در بزرگراه خرازی تهران

تصادف مرگبار در بزرگراه خرازی تهران

تهران رسانه | برخورد یک دستگاه کامیون با خودروی پراید در مسیر شرق به غرب بزرگراه شهید خرازی منجر به مرگ یک زن ۷۰ ساله شد.

جزئیات گروگانگیری مسلحانه در شرق تهران

جزئیات گروگانگیری مسلحانه در شرق تهران

تهران رسانه | طی یک عملیات واکنش سریع، فرد گروگان آزاد و عامل گروگانگیری نیز با شلیک مأموران زمین گیر و دستگیر شد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت