اهدای میانگین روزانه ۱۳۰۰ واحد خون در استان تهران

پیشرفت پروژه انتقال آب به استان تهران

لزوم صرفه جویی مصرف آب در استان تهران

شناسایی ۳ برند نان غیراستاندارد در استان تهران

«
22:47:18 شنبه 1404/05/04

لواسان رسانه؛

مدیر جدید اوقاف لواسان منصوب شد

مدیرکل اوقاف استان تهران در نشست اعطای حکم رئیس جدید اوقاف لواسان گفت:‌ با توجه به اینکه امامزادگان باید به قطب فرهنگی تبدیل شوند همکاری بیشتر دستگاه‌های متولی و همدلی نهادها با یکدیگر لازم است.

مدیر جدید اوقاف لواسان منصوب شد

به گزارش تهران رسانه ؛ مجتبی عبداللهی مدیرکل اداره اوقاف و امور خیریه استان تهران با صدور حکمی ضمن تقدیر از علی صادقی مصلح مدیر سابق اوقاف لواسان، امیر حسین ولی زاده را به عنوان مدیر جدید اوقاف لواسان منصوب کرد.

در این نشست مجتبی عبداللهی مدیر کل اداره اوقاف و امور خیریه استان تهران تصریح کرد: حجت الاسلام خاموشی رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه ۳ سیاست اصلی را در این سازمان دنبال کرده و بر اجرای آنها تاکید دارد.

وی درباره جزئیات اجرای این سیاست‌های اصلی افزود: ریاست سازمان اوقاف بر حل مشکلات مردم و تکریم آنان که در حقیقت ولی نعمتان و صاحبان اصلی نظام هستند تاکید دارند ضمن اینکه رفع مشکلات مردم و رفع دغدغه‌های آنان از طریق چارچوب‌های قانونی باید دنبال شود.

مدیرکل اوقاف استان تهران اظهار داشت: سیاست دوم مورد نظر سازمان اوقاف و امور خیریه ، توسعه فعالیت‌های فرهنگی در امامزادگان با توجه به تاکیدات مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه امامزادگان باید به قطب فرهنگی کشور تبدیل شوند است.

عبداللهی تصریح کرد: اجرای منویات مقام معظم رهبری نیازمند همکاری و همدلی نهادها مختلف در کشور است.

وی در مورد سیاست دوم اعلامی از سوی رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه که اوقاف استان تهران آن را دنبال می‌کند خاطرنشان کرد: تشکیل شوراهای فرهنگی و اجتماعی در امامزادگان و همچنین تشکیل شوراهای خیرین و معتمدین در ادارات و تأکید بر پیگیری مطالبات به حق مردم و توسعه سبک زندگی ایرانی اسلامی و رفع مشکلات خانواده‌ها و نگاه ویژه به خیریه‌ها از دیگر موضوعاتی است که ما آنرا دنبال خواهیم کرد.

مدیرکل اوقاف استان تهران تصریح کرد: ایجاد ارزش افزوده و بهره وری بیشتر از موقوفات به وسیله سرمایه گذاری در آنجا به منظور اجرای بهتر نیات نیازمند همدلی نهادها، سازمانها و دستگاه‌های مختلف و همکاری بیشتر در کنار یکدیگر است.

عبداللهی گفت: با توجه به اینکه لواسان از مناطق ویژه کشور محسوب می شود تعامل و همکاری نهادها با یکدیگر هم باید تنگاتنگ‌ باشد.

در این مراسم حجت‌الاسلام والمسلمین سعید لواسانی امام جمعه لواسان با صدور پیامی از زحمات سرپرست سابق اوقاف لواسان تشکر کرد.

در این مراسم سرهنگ مدیری‌نیا فرمانده سپاه و بسیج لواسان، شریعتی رئیس دادگستری لواسان، حجت‌الاسلام اسدی نماینده ولی فقیه در سپاه لواسان، رحمانی رئیس کمیته امداد لواسان، خانم رحیمی رئیس آموزش و پرورش لواسان، فائق رئیس بنیاد نهج‌البلاغه شعبه لواسان، محمدی رئیس اداره بهزیستی لواسان و آقامیری نماینده بخشدار لواسان حضور داشتند.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
تشدید آلاینده اوزن در هوای تهران

تشدید آلاینده اوزن در هوای تهران

تهران رسانه | مرکز پایش آلودگی هوای محیط زیست استان تهران از تشدید آلاینده اوزن در هوای پایتخت خبر داد.

ساخت پناهگاه در مناطق ۲۲ گانه تهران

ساخت پناهگاه در مناطق ۲۲ گانه تهران

تهران رسانه | روند اصلاح و ایجاد پناهگاه در تمام مناطق شهر تهران در دستورکار شهرداری قرار دارد.

غرفه اختصاصی بانوان در میادین میوه و تره بار

غرفه اختصاصی بانوان در میادین میوه و تره بار

تهران رسانه | نخستین عرضه محصولات زنان سرپرست خانوار در میدان میوه و تره‌بار منطقه ۵ تهران «بازارچه پیامبر» با حضور رئیس مرکز زنان و خانواده شهرداری تهران، شهردار منطقه ۵ و جمعی از مدیران شهری و اهالی رسانه افتتاح شد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت