پرداخت ۲۷۰۰ میلیارد تسهیلات اشتغال در استان تهران

کشف ۴۳۷ ماینر غیرمجاز در استان تهران

پایش مصرف برق ۴۴۳۲ اداره در استان تهران

انتشار بوی نامطبوع در استان تهران

پنج شنبه 1405/05/01

امور بانوان؛

مدیرکل امور بانوان شهرداری تهران منصوب شد

مدیرکل امور بانوان شهرداری با حکم معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهردار تهران منصوب شد.

مدیرکل امور بانوان شهرداری تهران منصوب شد

به گزارش تهران رسانه ؛ معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهردار تهران طی حکمی زهرا بهروزآذر را به عنوان مدیرکل امور بانوان شهرداری منصوب کرد.

محمدرضا جوادی یگانه در این حکم خطاب به بهروزآذر بیان کرده است: نظر به سوابق و تجارب درخشان و ارزشمند سرکار عالی به سمت مدیرکل امور بانوان شهرداری تهران منصوب می‌شوید.

وی در ادامه این حکم ابراز امیدواری کرده است: در راستای تحقق شعار «تهران، شهری برای همه» نسبت به اجرای برنامه‌های شهرداری تهران و ترویج سبک زندگی اسلامی- ایرانی با تاکید بر ارتقای کیفی رفتار و اخلاق شهروندی با رویکرد عملگرایانه و همچنین تعامل با سازمان‌ها و تشکل‌های مردم نهاد در امور بانوان و به منظور افزایش فعالیت‌های اجتماعی و فرهنگی و براساس اهداف تعریف شده نهایت تلاش و همت خود را به انجام رسانید.

بهروزآذر از اسفند سال گذشته به عنوان سرپرست اداره کل امور بانوان شهرداری تهران فعالیت خود را شروع کرده است.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
تعیین‌ تکلیف دکل های مخابراتی در تهران

تعیین‌ تکلیف دکل های مخابراتی در تهران

تهران رسانه | مدیرکل امور اجرایی کمیسیون‌های ماده صد شهرداری تهران از تفاهم میان شهرداری تهران، وزارت ارتباطات و شرکت ارتباطات شهر برای رسیدگی به پرونده‌های ماده ۱۰۰ دکل‌های مخابراتی خبر داد.

غیرفعال بودن کولر اتوبوس ها در تهران

غیرفعال بودن کولر اتوبوس ها در تهران

تهران رسانه | مسافران غیرفعال بودن کولر اتوبوس ها را به ۱۳۷ گزارش دهند.

افزایش بودجه پروژه های عمرانی تهران

افزایش بودجه پروژه های عمرانی تهران

تهران رسانه | بودجه پروژه‌های عمرانی تهران ۱۴ برابر شد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت