آسیب به ۱۲۰۰ نقطه از شبکه برق استان تهران

استخراج غیرمجاز رمز ارز در استان تهران

کسب رتبه نخست توسط آموزش و پرورش استان تهران

رهاسازی آب سد کرج برای سه شهرستان غرب تهران

یک شنبه 1405/06/15

مهشید موقر خبر داد؛

افزایش تقاضای فرزندخواندگی در تهران

معاون اجتماعی بهزیستی استان تهران با اشاره به اینکه متقاضیان فرزند دختر بیشتر از فرزند پسر هستند به تشریح دلایل آن پرداخت.

افزایش تقاضای فرزندخواندگی در تهران

به گزارش تهران رسانه ؛ مهشید موقر با اشاربه به پذیرش ۱۰۴ کودک به فرزندخواندگی از ابتدای سال، گفت: از این تعداد کودک ۶۲ نفر پسر و ۸۲ تن دختر بوده‌اند.

وی با بیان اینکه در حال حاضر ۱۲۰۰ پرونده پشت نوبت هستند، افزود: تعداد فرزندان حاضر در مراکز بهزیستی استان تهران نیز بر اساس آخرین گزارش ۱۴۴۵ نفر بوده است. همچنین ۲۰۱۵ فرزند هم درخانواده‌های خودشان یا بستگانشان هستند که بهزیستی به آنها "امداد" می‌دهد. سازمان بهزیستی برای جلوگیری از قطع ارتباط این دسته از فرزندان با خانواده‌هایشان و حفظ کیان خانواده، زمانی که مادر یا یکی از اقوام حکم را از قاضی دریافت می‌کنند به آنها کمک هزینه پرداخت می‌کند.

معاون اجتماعی بهزیستی استان تهران با اشاره به اینکه متقاضیان فرزند دختر بیشتر از فرزند پسر هستند به تشریح دلایل آن پرداخت و گفت: متقاضی فرزند دختر در میان خانواده‌ها بسیار بیشتر است و در عین حال تعداد دخترانی که وارد بهزیستی می‌شوند نیز به نسبت پسران کمتر است.

موقر با بیان اینکه حدود ۱۰ الی ۲۰ درصد از کودکان ممکن است بیماری یا کم توانی داشته باشند، نیز اظهار کرد: در حال حاضر بسیاری از خانواده‌ها به دلیل رشد فرهنگی حاضر هستند کودکان را باهمان شرایطی که دارند بپذیرند و اقدامات درمانی را انجام دهند. همچنین سازمان بهزیستی در اسرع وقت و خارج از نوبت به درخواست این خانواده‌ها رسیدگی می‌کند و درصورتی که آنها بخواهند، کمک هزینه درمان از سوی بهزیستی به آنها پرداخت می‌شود.

وی با اشاره به مدت زمان پشت نوبت بودن متقاضیان نیز تصریح کرد: مدت زمان انتظار برای کودک نیز بستگی به جنسیت و سن فرزند دارد. در صورتی که این خانواده‌ها خواهان دختر زیر دو سال باشند ممکن است حدود یک سال در نوبت باشند، اما اگر فرزند بزرگتر یا فرزند پسر بخواهند، این مدت زمان کاهش می‌یابد. یکی از دلایل این مساله این است که دخترانی که از سوی قوه قضاییه وارد بهزیستی می‌شوند از تعداد پسران کمتر است.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
توسعه میادین میوه و تره بار در تهران

توسعه میادین میوه و تره بار در تهران

تهران رسانه | شمار بازارهای میوه‌وتره‌بار تهران از ابتدای سال به ۳۱۶ رسیده است. اکنون ۸بازار برای بازسازی از مدار فعالیت خارج شده‌اند و نوسازی ۱۲بازار دیگر نیز در دستورکار قرار دارد.

ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به تهران

ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به تهران

تهران رسانه | نزدیک به ۴ میلیون موتورسیکلت در تهران وجود دارد که حدود ۷۰ درصد آنها فرسوده هستند.

تعرفه معاینه فنی خودروهای سبک و سنگین

تعرفه معاینه فنی خودروهای سبک و سنگین

تهران رسانه | تعرفه معاینه فنی خودروهای سبک و سنگین اعلام شد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت