آسیب به ۱۲۰۰ نقطه از شبکه برق استان تهران

استخراج غیرمجاز رمز ارز در استان تهران

کسب رتبه نخست توسط آموزش و پرورش استان تهران

رهاسازی آب سد کرج برای سه شهرستان غرب تهران

یک شنبه 1405/06/15

بیات نژاد اظهار نمود؛

افزایش اعتبار اشتغالزایی مددجویان تهرانی

مدیر کل بهزیستی استان تهران از افزایش اعتبار اشتغالزایی مددجویان در سال ۹۸ خبر داد و گفت: به محض اعلام مبلغ دقیق اعتبار،مددجویان را به بانک معرفی می کنیم.

افزایش اعتبار اشتغالزایی مددجویان تهرانی

به گزارش تهران رسانه ؛ مدیر کل بهزیستی استان تهران از افزایش اعتبار اشتغالزایی مددجویان در سال ۹۸ خبر داد و گفت: به محض اعلام مبلغ دقیق اعتبار،مددجویان را به بانک معرفی می کنیم.

داریوش بیات نژاد در گفتگو با خبرنگار مهر در مورد بودجه اشتغال مددجویان بهزیستی گفت: با توجه به اینکه بودجه کلی مربوط به اشتغال مددجویان تحت پوشش سازمان بهزیستی در سال جاری بیشتر از ۳ برابر سال قبل افزایش یافته است به همین دلیل پیش بینی می‌شود سهم استان‌ها نیز افزایش چشمگیری داشته باشد.

وی افزود: البته مبلغ دقیق اعتبار اشتغال استان تهران هنوز اعلام نشده است اما مطمئن هستیم که بیش از سال ۹۷ است.

مدیر کل بهزیستی استان تهران تاکید کرد: در صورت همکاری بانک‌ها ما آمادگی این را داریم که مراحل تخصیص وام را برای مددجویان تسهیل کنیم.

بیات نژاد با اشاره به اینکه به هر میزان که اعتبار به ما بدهند، شرایط جذب آن را داریم ادامه داد: سال گذشته بانک مرکزی ۲۳ میلیارد تومان را برای اشتغال مددجویان به ما اعلام کرد و ما خیلی بیشتر از اعتبار مددجو واجد شرایط را به بانک معرفی کردیم.

وی گفت: در حال حاضر بیش از دو هزار و ۶۳۰ مددجو آماده دریافت تسهیلات اشتغالزایی هستند و در صورت اعلام مبلغ اعتبار این افراد را به بانک معرفی می‌کنیم.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
توسعه میادین میوه و تره بار در تهران

توسعه میادین میوه و تره بار در تهران

تهران رسانه | شمار بازارهای میوه‌وتره‌بار تهران از ابتدای سال به ۳۱۶ رسیده است. اکنون ۸بازار برای بازسازی از مدار فعالیت خارج شده‌اند و نوسازی ۱۲بازار دیگر نیز در دستورکار قرار دارد.

ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به تهران

ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به تهران

تهران رسانه | نزدیک به ۴ میلیون موتورسیکلت در تهران وجود دارد که حدود ۷۰ درصد آنها فرسوده هستند.

تعرفه معاینه فنی خودروهای سبک و سنگین

تعرفه معاینه فنی خودروهای سبک و سنگین

تهران رسانه | تعرفه معاینه فنی خودروهای سبک و سنگین اعلام شد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت