سکونت ۸۰۰ هزار تبعه غیرمجاز در استان تهران

اعلام ۵ چالش اصلی اجتماعی در استان تهران

فوت ۹۱ تهرانی بر اثر برق گرفتگی در استان تهران

اختلاف فاحش در توزیع اعتبارات روستایی استان تهران

یک شنبه 1404/03/25

قرچک رسانه؛

آغاز عملیات احداث ۲ سرای محله در قرچک

شهردار قرچک از آغاز عملیات احداث ۲ سرای محله «خبرنگار» و «شهدای مدافع حرم» در این شهرستان خبر داد.

آغاز عملیات احداث ۲ سرای محله در قرچک

به گزارش تهران رسانه ؛ محسن خرمی شریف صبح چهارشنبه با همراهی بهروز مشتاق، رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی و اصغر یوسفی مسؤول امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری قرچک به صورت سرزده از فعالیت سراهای محله آزادگان و ۱۵ خرداد بازدید کرد و در جریان روند اقدامات و مشکلات قرار گرفت.

خرمی شریف در حاشیه بازدید از این سراهای محله اظهار داشت: سراهای محله شهر قرچک مکانی برای ارتقای مشارکت‌های اجتماعی مردم و پر کردن اوقات فراغت دانش آموزان است.

وی با بیان اینکه سرای محله مکانی است که شهروندان منطقه می‌توانند در آن مشارکت‌های اجتماعی خود را ارتقا دهند، افزود: سراهای محله مدیریت شهری قرچک باهدف پر کردن اوقات فراغت، بالا بردن فرهنگ شهروندی و کاهش آسیب‌های اجتماعی، کلاس‌های مختلفی همچون خیاطی، نقاشی، حسابداری، مکعب روبیک، چرتکه، مشاور خانواده، خبرنگاری، آشپزی، سفره‌آرایی، خیاطی، عکس و فیلم‌برداری، خوشنویسی، طراحی، نمایش، زبان انگلیسی، کامپیوتر و قرآن جهت رفاه حال شهروندان فعالیت می‌کند.

شهردار قرچک خاطرنشان کرد: سعی‌مان بر این است که در این سراهای محله از اساتید بومی و مجرب استفاده شود و هم‌اکنون با گزارشی که امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری داد، استقبال شهروندان از این مکان‌ها بسیار خوب بوده است.

خرمی شریف افزود: انشا الله به زودی ساخت سرای محله منطقه گل‌ها به اتمام می‌رسد و عملیات احداث ۲ سرای محله خبرنگار و شهدای مدافع حرم آغاز خواهد شد تا سرانه فرهنگی شهر قرچک افزایش یابد.

وی در پایان از شهروندان قرچکی خواست، جهت ثبت‌نام و کسب اطلاعات بیشتر به سراهای محله از ساعت ۹ صبح لغایت ۱۴ عصر مراجعه و یا با شماره ۳۶۱۲۲۴۴۲ و ۳۶۱۵۱۵۸۱ داخلی ۱۲۸ تماس حاصل کنند.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
تماس های جعلی با شهروندان تهرانی

تماس های جعلی با شهروندان تهرانی

تهران رسانه | شهروندان تهرانی به تماس‌های جعلی مدیریت بحران که جنگ روانی دشمن است توجه نکنند.

فعالیت پدافند هوایی ارتش در نقاط مختلف تهران

فعالیت پدافند هوایی ارتش در نقاط مختلف تهران

تهران رسانه | پدافند هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در پاسخ به حملات اسرائیل در شمال شرق، مرکز و شرق تهران، خانی آباد، نازی آباد و برخی مناطق دیگر فعال است.

تأمین و توزیع اقلام ضروری در فروشگاههای تهران

تأمین و توزیع اقلام ضروری در فروشگاههای تهران

تهران رسانه | هیچ کمبودی در تأمین و توزیع اقلام ضروری و مایحتاج خانوار در فروشگاههای تهران نداریم.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت