طرح «هر روستا، یک بوم گردی» در استان تهران

تولید یک چهارم پسماند کشور در استان تهران

تجهیز۱۲۰۰ مدرسه در شهر و استان تهران

آزادی قدیمی ترین زندانی زن در استان تهران

شنبه 1404/08/10

اصناف رسانه؛

نظر پلیس در خصوص فعالیت هاستل در تهران

رئیس اداره بررسی صلاحیت پلیس نظارت بر اماکن عمومی ناجا گفت: هاستل رشته شغلی نیست، بنابراین اتحادیه باید نامه‌ای به اتاق اصناف بزند و نظر آنها را بخواهد تا این کلمه تعریف شود.

نظر پلیس در خصوص فعالیت هاستل در تهران

به گزارش تهران رسانه ؛ تعدادی از اعضای اتحادیه مهمانپذیرداران به فعالیت غیرمجاز خوابگاههایی که به نام دانشجویی مسافر می گیرند، اعتراض کردند.

شاهرخ محمد زاده رئیس اتحادیه مهمانپذیرهای استان تهران در نشست اعضای این صنف که در موزه شهدا برگزار شد گفت: عده ای از خوابگاه ها اعلام می کنند که دانشجو می گیرند اما وقتی همکاران ما در اتحادیه به آنها سرکشی کردند متوجه شدند که این طور نیست.

وی با انتقاد از اینکه فشار مالیاتی روی مهمانپذیرها بسیار زیاد است گفت: خوابگاههای دخترانه و پسرانه زیادی هستند که با هم ادغام می شوند و به کسی هم جوابگو نیستند. اداره اماکن هم تنها روی جاهایی نظارت می کند که پروانه کسب داشته باشند. در حالی که این اقامتگاهها نظارتی نمی شوند و مالیاتی هم نمی دهند. اما اماکنی که مجوز دارند هر روز درگیر یکی از ماموران بهداشت و اماکن هستند.

در این جلسه که مهمانپذیرداران حضور داشتند، یکی از اعضای صنف که هاستل داشت گفت: چرا برخی از هاستل داران مجبورند تابلوی خود را پایین بیاورند؟ در این باره داوود افتخاری رئیس اداره بررسی صلاحیت پلیس نظارت بر اماکن عمومی ناجا گفت: هاستل رشته شغلی نیست. اما به نظر می رسد که به ماهیت مهمانپذیر بیشتر شباهت دارد تا یک هتل ۵ ستاره. هاستل معمولاً اقامتگاه ارزان است بنابراین اتحادیه باید نامه‌ای به اتاق اصناف بزند و نظر آنها را بخواهد تا این کلمه تعریف شود چون اکنون تعداد این واحدهای اقامتی در حال افزایش است.

محمدزاده هم در تکمیل این صحبت بیان کرد: سال‌ها پیش مصوبه ای تصویب شد که در آن کلمه هاستل به جای مهمانپذیر از سوی هیئت اصناف جایگزین شد چون در آن مصوبه هاستل مترادف مهمانپذیر اعلام شده بود. HOTEL هم نام انگلیسی است که ما آن را همان هتل می دانیم.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
ساخت مرکز معاینه فنی در شرق تهران

ساخت مرکز معاینه فنی در شرق تهران

تهران رسانه | مدیرعامل ستاد معاینه فنی خودروهای تهران از پایان فاز اول و آغاز فاز دوم عملیات عمرانی احداث مرکز مکانیزه معاینه فنی در منطقه ۱۴ تهران خبر داد.

زمین چمن اختصاصی بانوان در قلب تهران

زمین چمن اختصاصی بانوان در قلب تهران

تهران رسانه | زنان ورزشکار قلب تهران، صاحب نخستین زمین چمن مصنوعی اختصاصی شدند.

مجتمع قضایی خانواده شماره ۳ تهران

مجتمع قضایی خانواده شماره ۳ تهران

تهران رسانه | مجتمع قضایی شماره ۳ تهران در محل حکیمیه، بلوار شهید بابائیان، خیابان ۱۵ متری امام حسین (ع) واقع شده است.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت