نصب ۵۰۰هزار کنتور هوشمند برق در استان تهران

شرط بقا و توسعه کشاورزی در استان تهران

نصب ۲۷ هزار تابلو در استان تهران

خطر نابودی زنبورداری در استان تهران

پنج شنبه 1404/07/17

شورا رسانه؛

کتابخانه آبسرد پاسخ‌گوی نیاز جوانان نیست

رئیس شورای شهر آبسرد گفت: با وجود راه‌اندازی فرهنگسرا در آبسرد، این مجموعه و کتابخانه پاسخگوی نیاز جوانان و نوجوانان نیست.

کتابخانه آبسرد پاسخ‌گوی نیاز جوانان نیست

به گزارش تهران رسانه ؛ محمود نقیبی، رئیس شورای اسلامی شهر آبسرد در نشست شورای اسلامی شهرستان دماوند اظهار کرد: علی‌رغم پیگیری مدیریت شهری آبسرد، شاهد فعالیت کتابخانه‌‌ها در حد توزیع کتاب توزیع هستیم، این در حالی است که کتابخانه آبسرد، فعال‌ترین کتابخانه شهرستان دماوند است و فعالیت‌هایی مانند نقد کتاب، خطاطی، نقاشی، قرآن و کانون شعر و ادب آن برگزار می‌شود.
وی افزود: با وجود راه‌اندازی فرهنگسرا در آبسرد، این مجموعه و کتابخانه پاسخگوی نیاز جوانان و نوجوانان نیست؛ در حال حاضر، بسیاری از برنامه‌های فرهنگی در سالن‌های ورزشی برگزار می‌شود که با مشکلات عدیده‌ای همراه است و پیشنهاد ما در این خصوص، استفاده از ماده ۱۹ به جهت واگذاری به مدیریت شهری و روستایی است.
*واگذاری سالن‌های بلااستفاده در ادارات و نهادها
رئیس شورای اسلامی شهر آبسرد ادامه داد: بهتر است که بهره‌برداری از سالن‌های ورزشی توسط شوراها و شهرداری‌ها مدیریت شود.
نقیبی عنوان کرد: یکی از مسائل در حال پیگیری، واگذاری سالن‌های بلااستفاده در ادارات و نهادهاست که با استفاده از ماده ۱۹ و ۲۷ جهت امور ورزشی مورد استفاده قرار گیرد.
رئیس شورای اسلامی آبسرد بیان کرد: در شهرها و روستاهای دماوند، فعالیت‌های فرهنگی خوبی صورت می‌گیرد که متأسفانه بازتابی ندارد و اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی می‌تواند با برنامه‌ریزی شورای روستا و شهری، تحول بزرگی انجام دهد.
نقیبی تصریح کرد: با عنایت به این موضوع که در سنوات گذشته در کنار کتابخانه بعثت آبسرد، زمینی جهت توسعه و ساخت فرهنگسرا و سالن همایش صورت جلسه و واگذار شد، متاسفانه هیچ اقدامی صورت نگرفته و مدیریت شهری آبسرد، آمادگی دارند که جهت اعتلای بیشتر مسائل فرهنگی، همکاری لازم را به عمل آورند.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
اجرای برنامه های هفته فرهنگی تهران آغاز شد

اجرای برنامه های هفته فرهنگی تهران آغاز شد

تهران رسانه | رئیس ستاد گردشگری شهرداری تهران از اجرای برنامه‌های هفته فرهنگی تهران خبر داد.

دستفروشان مترو شناسنامه دار شدند

دستفروشان مترو شناسنامه دار شدند

تهران رسانه | طبق افکارسنجی‌ها بیش از ۵۰ درصد شهروندان نسبت به حضور دستفروشان در مترو مشکلی ندارند.

برج آزادی میزبان جشن هفته تهران

برج آزادی میزبان جشن هفته تهران

تهران رسانه | رئیس ستاد گردشگری شهرداری تهران از برگزاری جشن هفته تهران در روز ۱۶ مهر در برج آزادی خبر داد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت