سکونت ۸۰۰ هزار تبعه غیرمجاز در استان تهران

اعلام ۵ چالش اصلی اجتماعی در استان تهران

فوت ۹۱ تهرانی بر اثر برق گرفتگی در استان تهران

اختلاف فاحش در توزیع اعتبارات روستایی استان تهران

یک شنبه 1404/03/25

گردشگری تهران؛

اولین جلسه «عصرانه به وقت گردشگری» برگزار شد

اولین جلسه «عصرانه به وقت گردشگری» با حضور علاقه مندان به گردشگری در موزه رضا عباسی برگزار شد.

اولین جلسه «عصرانه به وقت گردشگری» برگزار شد

به گزارش تهران رسانه ؛ اولین جلسه عصرانه به وقت گردشگری با حضور رئیس ستاد گردشگری شهرداری تهران برگزار شد.
در ابتدا مهدی سیف رئیس ستاد گردشگری شهرداری تهران پس از خوش آمد گویی و تشکر از مدیر محترم موزه و شهرداری منطقه7 و خیر مقدم به مدعوین و ضمن ابراز خرسندی از حضور فعالان و علاقمندان حوزه گردشگری بیان داشت: امیدواریم برگزاری این جلسات منجر به پیشبرد اهداف گردشگری شهری در تهران شود. 
وی در ادامه با بیان اینکه ستاد گردشگری شهرداری تهران به عنوان تسهیلگر اقدام به برگزاری این جلسات کرده است گفت: از جلسات آتی مدیریت جلسات عصرانه به وقت گردشگری بر عهده حاضرین می باشد تا از این طریق بتوانیم به یک تعامل و هم اندیشی دست پیدا کنیم.
در ادامه شفق متولی مدیر گروه پژوهشی تهران پلاک به پلاک،در خصوص پتانسیل گردشگری معماری معاصر تهران مطالبی را عنوان کرد.
کوروش یزدانی رئیس کانون عکاسان ایران در این جلسه با بیان اینکه عکاسی نقشی مهمی در توسعه صنعت گردشگری دارد گفت؛ تولیدات عکاسی و مستند به عنوان ابزار تبلیغاتی می توانند در جذب گردشگر نقش موثری داشته باشند.
در  این نشست افراد فعال و با تجربه که در بخش های مختلف گردشگری در شهر تهران به فعالیت مشغول هستند دغدغه ها و پیشنهادات خود را مطرح کردند.
در پایان حاضرین نقطه نظرات خود را در خصوص نحوه برگزاری جلسات آتی ارائه کردند.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
تماس های جعلی با شهروندان تهرانی

تماس های جعلی با شهروندان تهرانی

تهران رسانه | شهروندان تهرانی به تماس‌های جعلی مدیریت بحران که جنگ روانی دشمن است توجه نکنند.

فعالیت پدافند هوایی ارتش در نقاط مختلف تهران

فعالیت پدافند هوایی ارتش در نقاط مختلف تهران

تهران رسانه | پدافند هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در پاسخ به حملات اسرائیل در شمال شرق، مرکز و شرق تهران، خانی آباد، نازی آباد و برخی مناطق دیگر فعال است.

تأمین و توزیع اقلام ضروری در فروشگاههای تهران

تأمین و توزیع اقلام ضروری در فروشگاههای تهران

تهران رسانه | هیچ کمبودی در تأمین و توزیع اقلام ضروری و مایحتاج خانوار در فروشگاههای تهران نداریم.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت