آسیب به ۱۲۰۰ نقطه از شبکه برق استان تهران

استخراج غیرمجاز رمز ارز در استان تهران

کسب رتبه نخست توسط آموزش و پرورش استان تهران

رهاسازی آب سد کرج برای سه شهرستان غرب تهران

یک شنبه 1405/06/15

وحیدیه رسانه؛

افتتاح ۹ پروژه عمرانی در شهر وحیدیه

۹ پروژه عمرانی شهر وحیدیه با اعتباری بالغ بر ۳۰۰ میلیارد ریال با حضور مسئولان افتتاح شد.

افتتاح ۹ پروژه عمرانی در شهر وحیدیه

به گزارش تهران رسانه ؛ صبح پنج شنبه و با حضور انوشیروان محسنی بند پی استاندار تهران، محمد محمودی شاه نشین نماینده مردم شهرستان های شهریار، ملارد و قدس در مجلس شورای اسلامی، نوراله طاهری فرماندار شهریار و سایر مسئولان استانی و محلی مراسم افتتاح پروژه های عمرانی، آموزشی تفریحی شهر وحیدیه برگزار شد.

رئیس شورای اسلامی شهر وحیدیه در حاشیه این مراسم به خبرنگار مهر گفت: ارائه خدمات به شهروندان وظیفه اصلی شورا و شهرداری است و در مدت یک سال گذشته تلاش کرده ایم که با همدلی و همکاری پروژه های ارزشمند و مورد نیاز مناطق را اجرا کنیم.

عباس ششدهی در این باره اظهار داشت: توجه به کیفیت پروژه ها یکی از اولویت های ما بوده و خدمت به شهروندان افتخار شورا و شهرداری است.

وحیدیه یکی از شهرهای توابع شهرستان شهریار در غرب استان تهران است.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
توسعه میادین میوه و تره بار در تهران

توسعه میادین میوه و تره بار در تهران

تهران رسانه | شمار بازارهای میوه‌وتره‌بار تهران از ابتدای سال به ۳۱۶ رسیده است. اکنون ۸بازار برای بازسازی از مدار فعالیت خارج شده‌اند و نوسازی ۱۲بازار دیگر نیز در دستورکار قرار دارد.

ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به تهران

ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به تهران

تهران رسانه | نزدیک به ۴ میلیون موتورسیکلت در تهران وجود دارد که حدود ۷۰ درصد آنها فرسوده هستند.

تعرفه معاینه فنی خودروهای سبک و سنگین

تعرفه معاینه فنی خودروهای سبک و سنگین

تهران رسانه | تعرفه معاینه فنی خودروهای سبک و سنگین اعلام شد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت