آسیب به ۱۲۰۰ نقطه از شبکه برق استان تهران

استخراج غیرمجاز رمز ارز در استان تهران

کسب رتبه نخست توسط آموزش و پرورش استان تهران

رهاسازی آب سد کرج برای سه شهرستان غرب تهران

یک شنبه 1405/06/15

فرمانده سپاه ناحیه پردیس؛

اعزام گروه های جهادی پردیس به مناطق محروم

فرمانده سپاه ناحیه پردیس از آغاز اعزام گروه های جهادی پردیس به مناطق محروم خبر داد.

اعزام گروه های جهادی پردیس به مناطق محروم

به گزارش تهران رسانه ؛ سرهنگ روح الله قنبری از آغاز اعزام گروه های جهادی پردیس به مناطق محروم در قالب رزمایش سپاهیان محمد رسول الله ۲ این شهرستان خبر داد و اظهار داشت: هدف از این رزمایش امید بخشی به مردم، مایوس ساختن دشمن و کمک به دستگاه هایی است که نیاز به کمک بسیج دارند و آماده سازی گروه های جهادی برای کمک به محرومان و مستمندان در قالب این رزمایش انجام می شود.

قنبری افزود: این گروه های جهادی در قالب گروه های برادران و خواهران شهرستان در ۳ عرصه فرهنگی، اجتماعی، عمرانی، آبادانی و سلامت طی اردوهای یک، ۳ و ۷ روزه مشغول به خدمت می شوند.

وی در اداکه بیان داشت: اقداماتی همچون کمک به تامین بسته معیشتی برای خانواده های نیازمند، توزیع اقلام کمک آموزشی و فرهنگی میان نیازمندان و برگزاری کلاسهای آموزشی، فرهنگی، معرفتی و ... در عرصه فرهنگی اجتماعی انجام می شود.

فرمانده سپاه ناحیه پردیس ترمیم و باز سازی منازل محرومین، رنگ آمیزی و زیبا سازی مدارس، ترمیم و بازسازی مکانهای عام المنفعه و ... از اقدامات گروههای عمرانی و آبادانی دانست و گفت:
هماهنگی جهت حضور تیم پزشکی برای ارائه خدمات رایگان، برگزاری کلاس های مشاوره روانشناسی و آموزشی بهداشت و کمک به بهبود وضعیت عمومی در عرصه سلامت نیز انجام می شود.

بر اساس این گزارش این رزمایش تا ۲۹ شهریور ماه با اعزام گروه های جهادی در سطح شهرستان پردیس انجام خواهد شد.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
توسعه میادین میوه و تره بار در تهران

توسعه میادین میوه و تره بار در تهران

تهران رسانه | شمار بازارهای میوه‌وتره‌بار تهران از ابتدای سال به ۳۱۶ رسیده است. اکنون ۸بازار برای بازسازی از مدار فعالیت خارج شده‌اند و نوسازی ۱۲بازار دیگر نیز در دستورکار قرار دارد.

ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به تهران

ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به تهران

تهران رسانه | نزدیک به ۴ میلیون موتورسیکلت در تهران وجود دارد که حدود ۷۰ درصد آنها فرسوده هستند.

تعرفه معاینه فنی خودروهای سبک و سنگین

تعرفه معاینه فنی خودروهای سبک و سنگین

تهران رسانه | تعرفه معاینه فنی خودروهای سبک و سنگین اعلام شد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت