رقابت بیش از ۵۵ هزار داوطلب در استان تهران

اهدای میانگین روزانه ۱۳۰۰ واحد خون در استان تهران

پیشرفت پروژه انتقال آب به استان تهران

لزوم صرفه جویی مصرف آب در استان تهران

جمعه 1404/05/10

موسوی اظهار نمود؛

لزوم مقاوم سازی ۴۰ درصد از مدارس استان تهران

در شرایط کنونی ۴۰ درصد از مدارس استان تهران نیازمند مقاوم سازی هستند که باید نسبت به تخصیص اعتبارات اقدام شود.

لزوم مقاوم سازی  ۴۰ درصد از مدارس استان تهران

به گزارش تهران رسانه ؛ نماینده مردم تهران در مجلس با اشاره به وضعیت مدارس استان تهران و ضرورت نوسازی این مراکز، گفت: ۴۰ درصد از مدارس استان تهران نیازمند مقاوم سازی هستند.

سیدفرید موسوی در نشست علنی نوبت عصر امروز (دوشنبه، ۲۴ تیرماه) مجلس شورای اسلامی در تذکر شفاهی گفت: براساس ماده ۲۳۴ آئین نامه داخلی مجلس تعدادی از نمایندگان در اردیبهشت ماه سال جاری خواستار بررسی چگونگی اجرای قانون منع به کارگیری بازنشستگان در دستگاه های اجرایی شدند که این مسئله به کمیسیون اجتماعی مجلس ارجاع شد اما متاسفانه از آن زمان تاکنون اطلاع دقیقی از این موضوع موجود نیست از این رو امیدوارم هرچه سریع تر این مسئله تعیین تکلیف شود.

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی در تذکر به وزرای راه و کشور، گفت: تعلل در تعیین محدوده و حریم شهر تهران مشکلاتی را برای شهرستان های اطراف از جمله ری، اسلامشهر و کن به وجود آورده است که قطعا باید هرچه سریع تر این مسئله ساماندهی شود.

وی در تذکری به رئیس جمهور در خصوص تعلل های صورت گرفته در رفع چالش های شهرستان شمیرانات، گفت: این شهرستان در شرایط کنونی با مشکلاتی مانند مشکلات زیست محیطی، کوه خواری و زمین خواری مواجه است از این رو لازم است که برای رفع چالش ها، تمهیدات لازم در نظر گرفته شود.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس در تذکری به رئیس جمهور، گفت: در شرایط کنونی ۴۰ درصد از مدارس استان تهران نیازمند مقاوم سازی هستند که باید نسبت به تخصیص اعتبارات اقدام شود.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
بازدید از موزه پول در تهران

بازدید از موزه پول در تهران

تهران رسانه | موزه پول ایران از مجموعه موزه‌های دفینه، سیر تحول پول در ایران و جهان را به مخاطبان خود معرفی می کند. در این موزه حلقه‌های تبادل کالا و حتی اسکناس‌های جدید ضرب‌شده به نمایش گذاشته شده است.

ساخت بوستان محصور ویژه بانوان در تهران

ساخت بوستان محصور ویژه بانوان در تهران

تهران رسانه | ساخت بوستان جدید و محصور ویژه بانوان با مساحت بیش از ۷هکتار در مجموعه فرهنگی-ورزشی گوهرشاد درحال تکمیل است.

خطر خشک شدن درختان در تهران

خطر خشک شدن درختان در تهران

تهران رسانه | اعضای شورای اسلامی شهر تهران بابت همکاری‌نکردن شرکت آبفا در انتقال آب و خشک‌شدن درختان تذکر دادند.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت