پرداخت ۲۷۰۰ میلیارد تسهیلات اشتغال در استان تهران

کشف ۴۳۷ ماینر غیرمجاز در استان تهران

پایش مصرف برق ۴۴۳۲ اداره در استان تهران

انتشار بوی نامطبوع در استان تهران

پنج شنبه 1405/05/01

همزمان با برگزاری جشن عاطفه ها؛

جشن عاطفه ها در 206 پایگاه کمیته امداد استان تهران

معاون توسعه مشارکت های مردمی کمیته امداد استان تهران از آغاز بکار 206 پایگاه خیریه برای جمع آوری کمک های نقدی و غیرنقدی مردم در جشن عاطفه ها خبر داد.

جشن عاطفه ها در 206 پایگاه کمیته امداد استان تهران

به گزارش تهران رسانه ؛ محمد هادی سیف اظهار کرد: جشن عاطفه ها از امروز (چهارشنبه) تا پایان مهرماه در سطح استان تهران برگزار می شود که از مجموع 206 پایگاه در سطح استان تهران 89 پایگاه در سطح شهر تهران، ری و شمیرانات فعال است.
وی ادامه داد: فردا (پنج شنبه) این پایگاه ها نیز در سطح مناطق و روز جمعه در مصلاهای نماز جمعه در استان تهران فعال است و آماده جمع آوری کمک های نقدی و غیرنقدی مردم استان تهران است.
معاون کمیته امداد استان تهران با بیان اینکه جشن عاطفه ها امسال در روز 11 مهرماه در سطح مدارس استان تهران و کشور بصورت هماهنگ برگزار خواهد شد افزود: در این روز پاکت های کمک های نقدی و غیرنقدی از سوی کمیته امداد به دانش آموزان اهدا خواهد شد.
وی خاطرنشان کرد: خیرین می توانند در جشن عاطفه ها ملزومات تحصیلی، پوشاک و البسه و کمک های نقدی خود را به پایگاه های کمیته امداد سراسر استان تهران اهدا کنند.
سیف با بیان اینکه در حال حاضر بیش از 80 هزار حامی ایتام در استان تهران هستند گفت: در حال حاضر 11 هزار و 334 دانش آموز در مقاطع مختلف تحصیلی و یک هزار و 933 دانشجو در حمایت کمیته امداد استان تهران است که از خدمات تحصیلی و آموزشی این نهاد بهره مند می شوند.
وی یادآورشد: خیرین می توانند از طریق سامانه تلفنی 7355 ، دفاتر پایگاه ها و حساب جاری بانک ملت به شماره 7355 و شناسه 1331 کمک های خود را به حساب کمیته امداد استان تهران پرداخت کنند.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
تعیین‌ تکلیف دکل های مخابراتی در تهران

تعیین‌ تکلیف دکل های مخابراتی در تهران

تهران رسانه | مدیرکل امور اجرایی کمیسیون‌های ماده صد شهرداری تهران از تفاهم میان شهرداری تهران، وزارت ارتباطات و شرکت ارتباطات شهر برای رسیدگی به پرونده‌های ماده ۱۰۰ دکل‌های مخابراتی خبر داد.

غیرفعال بودن کولر اتوبوس ها در تهران

غیرفعال بودن کولر اتوبوس ها در تهران

تهران رسانه | مسافران غیرفعال بودن کولر اتوبوس ها را به ۱۳۷ گزارش دهند.

افزایش بودجه پروژه های عمرانی تهران

افزایش بودجه پروژه های عمرانی تهران

تهران رسانه | بودجه پروژه‌های عمرانی تهران ۱۴ برابر شد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت