رقابت بیش از ۵۵ هزار داوطلب در استان تهران

اهدای میانگین روزانه ۱۳۰۰ واحد خون در استان تهران

پیشرفت پروژه انتقال آب به استان تهران

لزوم صرفه جویی مصرف آب در استان تهران

جمعه 1404/05/10

روابط عمومی منطقه 12 خبر داد؛

پاتوق هنرمندان در باب همایون تهران

در راستای احیای گردشگری شبانه، باب همایون در مرکز پایتخت به پاتوق هنرمندان تبدیل می شود.

پاتوق هنرمندان در باب همایون تهران

به گزارش تهران رسانه ؛ محمدباقر فرهند مدیر روابط عمومی منطقه 12 شهرداری تهران گفت: سلسله برنامه های خلاقانه ای برنامه ریزی شده تا هنرمندان و هنرجویان جوان در خیابان تاریخی باب همایون و در کنار فضای تفریحی و گردشگری ایجاد شده به ارایه خدمات هنری بپردازند.
وی با بیان اینکه این کارگاه ها 14 شهریور تا 16 شهریور از ساعت 19 تا 23 برگزار می شود اظهارداشت: در این برنامه ها که به صورت کارگاه های آزاد هنری برگزار می شود هنرمندان بنام رشته های مختلف از جمله نقاشی با آبرنگ، سیاه قلم، پاستیل گچی، اکرولیک، مدادرنگی‌‌، تذهیب و خوشنویسی در کنار هنرجویان با حضور در خیابان باب همایون به خلق آثار هنری می پردازند.
وی از تمامی هنرمندان دعوت کرد تا با حضور در بافت تاریخی شهر تهران با خلق آثار بدیع خود این کالبد ارزشمند را معرفی کنند.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
بازدید از موزه پول در تهران

بازدید از موزه پول در تهران

تهران رسانه | موزه پول ایران از مجموعه موزه‌های دفینه، سیر تحول پول در ایران و جهان را به مخاطبان خود معرفی می کند. در این موزه حلقه‌های تبادل کالا و حتی اسکناس‌های جدید ضرب‌شده به نمایش گذاشته شده است.

ساخت بوستان محصور ویژه بانوان در تهران

ساخت بوستان محصور ویژه بانوان در تهران

تهران رسانه | ساخت بوستان جدید و محصور ویژه بانوان با مساحت بیش از ۷هکتار در مجموعه فرهنگی-ورزشی گوهرشاد درحال تکمیل است.

خطر خشک شدن درختان در تهران

خطر خشک شدن درختان در تهران

تهران رسانه | اعضای شورای اسلامی شهر تهران بابت همکاری‌نکردن شرکت آبفا در انتقال آب و خشک‌شدن درختان تذکر دادند.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت