نصب ۲۷ هزار تابلو در استان تهران

خطر نابودی زنبورداری در استان تهران

انتصاب اعضای ستاد انتخابات استان تهران

سهم مصرف برق کشاورزی در استان تهران

دوشنبه 1404/06/24

آبعلی رسانه؛

طرح «اسلام ناب» در آبعلی به کار خود پایان داد

چهارمین دوره آموزشی ملی با عنوان طرح اسلام ناب ویژه دانشجویان و طلبه های ایرانی و برخی کشورهای دیگر که از ۱۹ تیرماه در شهر آبعلی شروع شده بود دوشنبه شب پایان یافت.

طرح «اسلام ناب» در آبعلی به کار خود پایان داد

به گزارش تهران رسانه ؛ این طرح با مشارکت سازمان بسیج دانشجویی کشور در محل اردوگاه سیدالشهدای آبعلی شهرستان دماوند در شمال شرق تهران برگزار و هدف از آن حرکت در مسیر فعالیت های تبلیغی و تربیتی جوانان انقلاب اسلامی اعلام شده بود.

این دوره آموزشی برای دانشجویان تا یکم مرداد، طلبه‌ها تا ۲۸ تیر، خواهران از ۲۳ تیر تا یکم مرداد و بخش بین‌الملل شامل دانشجویان کشورهای عراق، یمن و بحرین از ۲۳ تیر تا یکم مرداد ادامه داشت.

در مراسم پایانی این دوره آموزشی رئیس سازمان بسیج دانشجویی کشور به سخنرانی پرداخت و گفت:‌ آموزه‌های اسلام ناب زمینه تثبیت و تعمیق مبانی و آرمان‌های فطری و جهانی انقلاب اسلامی را فراهم می‌کند.

محمدجواد نیک‌روش با بیان اینکه در گام دوم انقلاب نیز باید پرچم حضور و نقش جوانان بسیجی برافراشته باشد اظهارداشت: در این طرح دانشجویان با دنیایی متفاوت از دریچه نگاه مقام معظم رهبری آشنا شدند.

وی ادامه داد: آنچه از تعابیر بسیار عمیق و معنادار و قابل‌بسط مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم انقلاب وجود دارد، نظریه نظام انقلابی است که اگر به‌دنبال تبیین این نظریه هستیم، به‌دنبال تحقق آن نیز باشیم و طبیعی است جز با مبانی مستحکم، این مهم محقق نمی‌شود.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
سهم خودروهای شوتی در پرونده های قاچاق تهران

سهم خودروهای شوتی در پرونده های قاچاق تهران

تهران رسانه | خودروهای شوتی با سرعت بالا و حمل کالای قاچاق، تهدیدی جدی برای امنیت جاده‌ای و اقتصاد کشور شده‌اند. پلیس تهران با کشف چند انبار، ابعاد تازه‌ای از فعالیت این شبکه‌ها را افشا کرده است.

کشف مار از یک پت شاپ در تهران

کشف مار از یک پت شاپ در تهران

تهران رسانه | در بازدید از پت شاپ ها و آکواریوم فروشی‌های سطح شهر تهران، یک واحد متخلف که در زمینه خرید و فروش گونه‌های غیرمجاز و سایتیسی فعالیت داشت، شناسایی شد.

توقیف وانت بارهای مزاحم در تهران

توقیف وانت بارهای مزاحم در تهران

تهران رسانه | حدود ۳۵۰۰ وانت‌بار در سطح شهر تهران شناسایی شده‌اند که با سد معبر، مشکلاتی را برای شهروندان ایجاد می‌کنند.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت