شناسایی ۱۲ دستگاه استخراج رمزارز در استان تهران

کمبود ۲۰۰ تا ۳۰۰ پست برق در استان تهران

توسعه قطارهای حومه ای در استان تهران

جلوگیری از بازداشت های غیرضروری در استان تهران

پنج شنبه 1405/07/30

فرماندار پاکدشت خبر داد؛

پاکدشت در مسیر توسعه قرار دارد

فرماندار پاکدشت گفت: طی یکسال اخیر۱۰۰ میلیارد تومان از ارزش افزوده برای توسعه پاکدشت اختصاص یافته است.

پاکدشت در مسیر توسعه قرار دارد

به گزارش تهران رسانه ؛ هادی تمهیدی صبح پنج شنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: طی یکسال گذشته مبلغ ۱۰۰ میلیارد تومان از محل ارزش افزوده برای توسعه شهرستان پاکدشت و برای رشد روستاها و شهرها توسط دولت تخصیص داده شد.

تمهیدی در ادامه با اشاره به اینکه در نظر داریم بخش سی تی اسکن بیمارستان شهدای پاکدشت، که با همدلی و همراهی خیرین ساخته و به بهره برداری رسیده است را با تامین بودجه بخش به «آی سی یو» نیز مجهز کنیم و در این زمینه لازم به ذکر است که بگوییم اخیرا آزمایشگاه بیمارستان زعیم به بروزترین امکانات آزمایشگاهی تجهیز و بازسازی شده است.

وی بیان داشت: در سطح روستاهای بخش مرکزی شهرستان ۳۱ میلیارد ریال اعتبار برای پروژه های عمرانی در حوزه های روشنایی معابر و جاده ها، آسفالت معابر، بوستانها و... هزینه شده است و این میزان در روستاهای بخش شریف آباد این شهرستان به ۲۰۰ میلیارد ریال رسیده است که برای خرید ماشین آلات کشاورزی و روشنایی معابر و احداث بوستان و آسفالت و جدولگزاری استفاده شده است.

فرماندار پاکدشت با اشاره به حوزه شهری و پروژه های عمرانی شهر پاکدشت که با اعتبار ۳۷۰ میلیارد ریال توسط شهرداری پاکدشت برای افتتاح و کلنگ زنی پروژه ها هزینه شده است گفت: این اعتبار در حوزه شهر فرون آباد به ۱۶ میلیارد ریال و در حوزه شریف آباد به ۱۳ میلیارد ریال رسیده است.

وی با اشاره به حوزه انرژی برق و حوزه بنیاد مسکن گفت: مبلغ پروژه های حوزه انرژی برق برای تجهیز و توسعه شهری به ۴۹ میلیارد ریال رسید که این مهم در حوزه گاز به ۵۸ میلیارد ریال واین رقم در حوزه ورزش برای توسعه وتجهیز زیرساخت ها به ۱۷ میلیارد ریال و در حوزه جهاد کشاورزی به ۳۲ میلیارد ریال رسیده استو در حوزه بنیاد مسکن اعتبار استفاده شده در پروژه ها به ۷ میلیارد ریال رسید که این میزان اعتبار در حوزه منابع طبیعی به۷۲میلیارد رسیده است که در مجموع تحول خوبی را در بخش های مختلف زندگی مردم شهرستان پدید آورده است.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به پایتخت

ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به پایتخت

تهران رسانه | نشست مشترک شهرداری تهران با دستگاه‌های اجرایی و فعالان صنعت موتورسیکلت با هدف ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به پایتخت در راستای نوسازی ناوگان فرسوده. برگزار شد.

جمع آوری کتاب های ضاله از میدان انقلاب

جمع آوری کتاب های ضاله از میدان انقلاب

تهران رسانه | جمع‌آوری کتاب‌فروشی‌های غیرمجاز در محور خیابان انقلاب تهران که به عرضه کتاب‌های ضاله می‌پردازند آغاز شد.

هشدار به مراکز تجاری نا ایمن در تهران

هشدار به مراکز تجاری نا ایمن در تهران

تهران رسانه | مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران از پیگیری قضایی پرونده ۱۲۹ ساختمان ناایمن از جمله تعدادی از مراکز تجاری خبر داد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت