شناسایی ۱۲ دستگاه استخراج رمزارز در استان تهران

کمبود ۲۰۰ تا ۳۰۰ پست برق در استان تهران

توسعه قطارهای حومه ای در استان تهران

جلوگیری از بازداشت های غیرضروری در استان تهران

چهارشنبه 1405/07/29

شهریار رسانه؛

شهردار شهریار توسط ضابطان قضایی دستگیر شد

فرماندار شهرستان شهریار گفت: شهردار شهریار با حکم قضایی توسط ضابطان قضایی استان تهران دستگیر شد.

شهردار شهریار توسط ضابطان قضایی دستگیر شد

به گزارش تهران رسانه ؛ نورالله طاهری با اعلام خبر دستگیری شهردار شهریار اظهار داشت: در پی دریافت اطلاعات و شواهدی مبنی بر بروز برخی تخلفات در شهرداری شهریار دستگاه‌های امنیتی و حوزه قضایی با ورود به موضوع از دو ماه قبل در حال پیگیری این امر هستند.

وی ادامه داد: در هفته‌های اخیر تعدادی از افراد شاغل در شهرداری شهریار دستگیر شده بودند که در ادامه این دستگیری‌ها یک عضو شورای شهر شهریار، یک مدیر منطقه و معاون اداری مالی شهرداری شهریار نیز دستگیر شدند.

طاهری در پایان با اشاره به اینکه این دستگیری‌ها به دلیل برخی تخلفات رُخ داده در مجموعه شهرداری شهریار بوده است خاطرنشان کرد: در ادامه این دستگیری ظهر امروز شهردار شهریار توسط ضابطان قضایی با حکم قضایی دستگیر شد.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به پایتخت

ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به پایتخت

تهران رسانه | نشست مشترک شهرداری تهران با دستگاه‌های اجرایی و فعالان صنعت موتورسیکلت با هدف ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به پایتخت در راستای نوسازی ناوگان فرسوده. برگزار شد.

جمع آوری کتاب های ضاله از میدان انقلاب

جمع آوری کتاب های ضاله از میدان انقلاب

تهران رسانه | جمع‌آوری کتاب‌فروشی‌های غیرمجاز در محور خیابان انقلاب تهران که به عرضه کتاب‌های ضاله می‌پردازند آغاز شد.

هشدار به مراکز تجاری نا ایمن در تهران

هشدار به مراکز تجاری نا ایمن در تهران

تهران رسانه | مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران از پیگیری قضایی پرونده ۱۲۹ ساختمان ناایمن از جمله تعدادی از مراکز تجاری خبر داد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت