احیای خانه احزاب در استان تهران

فعالیت کودکان کار اتباع خارجی در استان تهران

تکمیل بیش از ۵۰۰ طرح نیمه کاره در استان تهران

احیای ۸۰ واحد صنعتی راکد در استان تهران

جمعه 1404/02/12

جعفری اظهار نمود؛

تشکیل ۴۵ پرونده قاچاق طلا و ارز در استان تهران

مدیرکل تعزیرات حکومتی شهرستان‌های استان تهران گفت: ۴۵ پرونده قاچاق طلا و ارز از ابتدای امسال تاکنون در شهرستان های این استان تشکیل و منجر به جریمه ۱۹۱ میلیارد ریالی شد.

تشکیل ۴۵ پرونده قاچاق طلا و ارز در استان تهران

به گزارش تهران رسانه ؛ احمد جعفری نسب اظهار داشت:طی این مدت ۳۳ فقره پرونده در حوزه قاچاق ارز تشکیل شده که ۱۲۰ نفر به مراجع قضایی معرفی و به پرداخت ۱۷۴ میلیارد ریال جریمه متهم شدند.

وی ادامه داد: ۱۲ فقره پرونده نیز در حوزه قاچاق طلا تشکیل شد و طی آن ۱۵ نفر به مراجع قضایی معرفی و به پرداخت ۱۷ میلیارد ریال جریمه شدند.

جعفری نسب با بیان اینکه تمام این تخلفات از مسافران فرودگاه امام خمینی(ره) کشف شده اند، تاکید کرد: مسافرانی که قصد خروج از کشور را دارند باید توجه داشته باشند که هر مسافر می تواند پنج هزار یورو و در حدود ۱۵۰ گرم زیور آلات به همراه خود داشته باشد.

وی تصریح کرد: بر اساس قانون مسافران سفرهای خارجه به هیچ عنوان نباید طلا به همراه خود داشته باشند، بارزسان تعزیرات حکومتی به هرگونه تخلف در این زمینه به شدت برخورد می کنند.

مدیرکل تعزیرات حکومتی شهرستان‌های استان تهران در ادامه به کشف ۳ هزار و ۵۰ چرخ خیاطی و ۱۵۰ حلقه انواع لاستیک سبک و سنگین طی ۲ ماه اخیر از انبارهای شهرستان ری اشاره کرد و افزود: متهمان این فقره پرونده ها نیز به پرداخت ۵۰ میلیارد ریال جریمه شدند.

وی ابراز کرد: شهرستان ری به دلیل موقعیت جغرافیایی تبدیل به یکی از بزرگترین باراندازهای کشور شده است، همین امر نیازمند پایش و بازرسی مستمر از انبارهای این شهرستان را می طلبد.

جعفری نسب یادآور شد: بازرسان اداره کل تعزیرات حکومتی شهرستان‌های استان تهران با همکاری بازرسان فرماندای و اداره صمت شهرستان ری به طور مداوم کار پایش انبارهای جنوب پایتخت را در دستور کار دارند و با هر گونه تخلف به شدت برخورد می کنند.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
ساخت اولین بوستان ویژه دختران در تهران

ساخت اولین بوستان ویژه دختران در تهران

تهران رسانه | اولین بوستان ویژه دختران در پایتخت ساخته می شود.

تصادف مرگبار در بزرگراه خرازی تهران

تصادف مرگبار در بزرگراه خرازی تهران

تهران رسانه | برخورد یک دستگاه کامیون با خودروی پراید در مسیر شرق به غرب بزرگراه شهید خرازی منجر به مرگ یک زن ۷۰ ساله شد.

جزئیات گروگانگیری مسلحانه در شرق تهران

جزئیات گروگانگیری مسلحانه در شرق تهران

تهران رسانه | طی یک عملیات واکنش سریع، فرد گروگان آزاد و عامل گروگانگیری نیز با شلیک مأموران زمین گیر و دستگیر شد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت