طرح «هر روستا، یک بوم گردی» در استان تهران

تولید یک چهارم پسماند کشور در استان تهران

تجهیز۱۲۰۰ مدرسه در شهر و استان تهران

آزادی قدیمی ترین زندانی زن در استان تهران

جمعه 1404/08/09

جویباری عنوان کرد؛

رفع تصرف از2هکتار اراضی ملی فیروزکوه

رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان فیروزکوه از رفع تصرف 2 هکتار اراضی ملی واقع در پلاک طارم این شهرستان خبرداد.

رفع تصرف از2هکتار اراضی ملی فیروزکوه

به گزارش تهران رسانه ؛ جمشید جویباری با اعلام این مطلب افزود: این اراضی در راستای اجرای تبصره ذیل ماده 55 قانون حفاظت از جنگل ها و مراتع و با دستور دادستان شهرستان فیروزکوه بازپس گیری و به دولت بازگردانده شد.

وی در ادامه تصریح کرد: متصرفان پس از تصرف اقدام به دیوارکشی و قطعه بندی بر روی این اراضی کرده بودند که با حضور عوامل یگان حفاظت منابع طبیعی و نیروی انتظامی تمامی دیوار کشی ها و بناها تخریب و این اراضی به حالت اولیه بازگردانده شد.

رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان فیروزکوه تأکید کرد: عرصه های منابع طبیعی جزو سرمایه ملی و متعلق به همه نسل هاست که از این رو حفاظت از این عرصه ها از تکالیف و وظایف اصلی مجموعه منابع طبیعی به شمار می آید که به صورت مستمر و دائمی انجام می شود.

وی از عموم مردم درخواست کرد هرگونه تخریب و تصرف به عرصه های ملی را فوراً از طریق شماره تلفن 1504 به یگان حفاظت منابع طبیعی اطلاع دهند.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
زمین چمن اختصاصی بانوان در قلب تهران

زمین چمن اختصاصی بانوان در قلب تهران

تهران رسانه | زنان ورزشکار قلب تهران، صاحب نخستین زمین چمن مصنوعی اختصاصی شدند.

مجتمع قضایی خانواده شماره ۳ تهران

مجتمع قضایی خانواده شماره ۳ تهران

تهران رسانه | مجتمع قضایی شماره ۳ تهران در محل حکیمیه، بلوار شهید بابائیان، خیابان ۱۵ متری امام حسین (ع) واقع شده است.

رفع نواقص چراغ راهنمایی و رانندگی در تهران

رفع نواقص چراغ راهنمایی و رانندگی در تهران

تهران رسانه | نواقص حدود ۸۴۰ چراغ راهنمایی و رانندگی و تعویض ۲ هزار بشکه ترافیکی و استوانه طی سال جاری در تهران انجام شده است.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت