فعالیت ۳ شیفته برخی مدارس در استان تهران

شناسایی ۱۳۸ هزار انبار غیرفعال در استان تهران

طرح «هر روستا، یک بوم گردی» در استان تهران

تولید یک چهارم پسماند کشور در استان تهران

چهارشنبه 1404/08/28

محسنی بندپی اظهار نمود؛

وضعیت نامناسب ساختمان فرمانداری تهران

استاندار تهران با اشاره به وضعیت نامناسب ساختمان فرمانداری تهران گفت: ساختمان فرمانداری شهرستانی مهمی همچون تهران که مرکز سیاسی و اقتصادی کشور است در حد بخشداری است.

وضعیت نامناسب ساختمان فرمانداری تهران

به گزارش تهران رسانه ؛ انوشیروان محسنی بندپی در جمع معاونین فرمانداری تهران با اشاره به وضعیت ساختمان فرمانداری اظهار داشت: زمانی که وارد ساختمان فرمانداری تهران شدم بیش از گذشته به مظلومیت تهران پی بردم.
وی ادامه داد: ساختمان فرمانداری شهرستانی مهمی همچون تهران که مرکز سیاسی و اقتصادی کشور است در حد بخشداری است.
استاندار تهران تاکید کرد: فضای اداری فرمانداری تهران به هیچ عنوان متناسب با حجم خدمت رسانی این دستگاه به شهروندان تهرانی نیست.
محسنی بندپی در پایان خاطرنشان کرد: نباید یک نسخه واحد برای رفع مشکلات تمامی شهرستان های استان تهران تجویز کنیم که در این میان شرایط تهران و فرمانداری تهران خاص است و ساختار منابع انسانی باید ارتقا پیدا کند.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
کشف تجهیزات پزشکی با اسناد جعلی در تهران

کشف تجهیزات پزشکی با اسناد جعلی در تهران

تهران رسانه | پلیس امنیت اقتصادی تهران از کشف ۹ دستگاه تجهیزات پزشکی قاچاق شامل کالاهای پوست، مو و زیبایی خبر داد.

ساخت مرکز معاینه فنی در شرق تهران

ساخت مرکز معاینه فنی در شرق تهران

تهران رسانه | مدیرعامل ستاد معاینه فنی خودروهای تهران از پایان فاز اول و آغاز فاز دوم عملیات عمرانی احداث مرکز مکانیزه معاینه فنی در منطقه ۱۴ تهران خبر داد.

زمین چمن اختصاصی بانوان در قلب تهران

زمین چمن اختصاصی بانوان در قلب تهران

تهران رسانه | زنان ورزشکار قلب تهران، صاحب نخستین زمین چمن مصنوعی اختصاصی شدند.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت