سکونت ۸۰۰ هزار تبعه غیرمجاز در استان تهران

اعلام ۵ چالش اصلی اجتماعی در استان تهران

فوت ۹۱ تهرانی بر اثر برق گرفتگی در استان تهران

اختلاف فاحش در توزیع اعتبارات روستایی استان تهران

چهارشنبه 1404/03/28

بیات نژاد خبر داد؛

پوشش ۱۴ هزار معلول در سطح استان تهران

مدیر کل بهزیستی استان تهران گفت: ۱۴ هزار معلول در سطح استان تهران تحت پوشش بهزیستی قرار دارند که علاوه بر سرپرست خانوار، بر اساس بعد خانوار مستمری دریافت می کنند.

پوشش  ۱۴ هزار معلول در سطح استان تهران

به گزارش تهران رسانه ؛ داریوش بیات‌ نژاد در حاشیه نشست شورای اداری بهزیستی استان تهران که با حضور رؤسای ادارات بهزیستی استان به میزبانی دماوند در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار داشت: در سال جاری با توجه به شرایط سخت اقتصادی، سازمان بهزیستی و مخاطبان آن در شرایط سختی قرار دارند که نیازمند همدلی و تعامل بیشتری را می طلبد.

وی یکی از مشکلات بهزیستی استان تهران را کمبود نیروی انسانی دانست و تصریح کرد: با توجه به اینکه روز به روز شاهد افزایش و گسترش مسئولیت های سازمان بهزیستی هستیم، اما از سوی دیگر در سطح استان با کاهش نیروی انسانی مواجه هستیم و این خود یک چالش است؛ اولویت این نهاد در رفع این مشکل برون سپاری بخش های مختلف بهزیستی به مردم و دیگر سازمان های خصوصی است.

این مقام مسئول با بیان اینکه هم اکنون ۹۳ درصد از فعالیت های این سازمان را به مردم واگذار کرده ایم، خاطرنشان کرد: با وجود اینکه بخشی از فعالیت ما در حوزه مشارکت مردمی مربوط به جلب و جذب کمک‌های مردمی است، با وجود مشکلات بخش اقتصادی، شاهد رشد ۳۰ درصدی میزان جذب نسبت به سال گذشته بودیم؛ گرچه دشمن در تلاش برای ایجاد تضعیف است ولی نوع دوستی ملت ایران گسترده تر می شود.

مدیرکل بهزیستی استان تهران در ادامه افزود: یکی از اتفاقات خوب در سطح بهزیستی سراسر کشور، در پایان سال ۹۶ و ابتدای سال ۹۷، رشد ۳.۵ برابری افزایش میزان مستمری افراد تحت ‌پوشش بهزیستی است که می‌توان از جمله خدمات ارزشمند دولت دانست.

بیات نژاد به دیگر موضوعات مورد توجه در این نهاد اشاره و خاطرنشان کرد: دولت تخصیص اعتبار به سازمان‌های حمایتی را بر مبنای ۷۵ درصد به ۲۵ درصد پرداخت ‌می‌کرد، اما در سال ۹۸، بر اساس آمار و شاخص‌های سرانه تحت حمایت قرار گرفته و ۲۵ درصد سهم اعتبار به ۳۳.۳ افزایش یافته است.

وی در حوزه اشتغال نیز گفت: بهزیستی استان تهران ۶۰ درصد نسبت به تعهد اشتغال که در سال ۹۷ داشت، رشد داشته و منابع اعتباری و تسهیلات اشتغال ‌زایی نیز نسبت به سال گذشته به بیش از سه برابر افزایش یافته است.

این مقام مسئول از دیگر سیاست های این نهاد را شفافیت دانست و تاکید کرد: در این راستا ایجاد سامانه‌های جدید و پرداخت‌ الکترونیکی به صورت شفاف مدنظر قرار دارد.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
تماس های جعلی با شهروندان تهرانی

تماس های جعلی با شهروندان تهرانی

تهران رسانه | شهروندان تهرانی به تماس‌های جعلی مدیریت بحران که جنگ روانی دشمن است توجه نکنند.

فعالیت پدافند هوایی ارتش در نقاط مختلف تهران

فعالیت پدافند هوایی ارتش در نقاط مختلف تهران

تهران رسانه | پدافند هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در پاسخ به حملات اسرائیل در شمال شرق، مرکز و شرق تهران، خانی آباد، نازی آباد و برخی مناطق دیگر فعال است.

تأمین و توزیع اقلام ضروری در فروشگاههای تهران

تأمین و توزیع اقلام ضروری در فروشگاههای تهران

تهران رسانه | هیچ کمبودی در تأمین و توزیع اقلام ضروری و مایحتاج خانوار در فروشگاههای تهران نداریم.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت