طرح «هر روستا، یک بوم گردی» در استان تهران

تولید یک چهارم پسماند کشور در استان تهران

تجهیز۱۲۰۰ مدرسه در شهر و استان تهران

آزادی قدیمی ترین زندانی زن در استان تهران

جمعه 1404/08/09

پردیس رسانه؛

مدارس پردیس با کاربری تجاری فعالیت می کنند

ساخت واحدهای تجاری در مدارس پردیس پس از بررسی کارشناسی مسائل فنی، اصول شهرسازی و ترافیکی، ایمنی دانش‌آموزان و با نظر دستگاه‌های مرتبط انجام می‌شود.

مدارس پردیس با کاربری تجاری فعالیت می کنند

به گزارش تهران رسانه ؛ آنطور که مسئولان پردیس در استان تهران می‌گویند برای حل مشکل کمبود اعتبارات آموزشی مقرر کرده‌اند ساخت ۳۰ باب واحد تجاری و تجاری‌سازی در این تعداد از مدارسی که شرایطش را داشته باشند عملیاتی شود.

هدف از اجرایی کردن این رویکرد تامین هزینه های مدارس اعلام شده است.

فرماندار شهرستان پردیس گفته است: ساخت ۳۰ باب واحد تجاری در مدارسی که شرایط و زمینه ایجاد واحدهای تجاری را داشته باشند مصوب و به‌زودی اجرایی می‌شود.

عبدالعظیم رضایی عصر روز چهارشنبه در حاشیه نشست شورای آموزش و پرورش در جمع خبرنگاران اظهارداشت: ساخت واحدهای تجاری در مدارس البته پس از بررسی کارشناسی مسائل فنی، اصول شهرسازی و ترافیکی، ایمنی دانش‌آموزان و با نظر دستگاه‌های مرتبط انجام می‌شود.

وی همچنین با اشاره بر لزوم درآمدزایی آموزش و پرورش اظهارداشت: پرداخت حق سرویس معلمانی که از تهران به پردیس تردد می‌کنند به دلیل نداشتن درآمد کافی آموزش و پرورش به تعویق افتاده است و برای تامین و انجام برخی از فعالیت‌ها، مدارس به درآمدزایی نیاز دارند.

فرماندار شهرستان پردیس با بیان اینکه مشکل کمبود مدارس در فازهای ۱۱، ۵، ۸ و ۹ مسکن مهر پردیس در ابتدای سال تحصیلی رفع می شود خاطر نشان کرد: با مساعدت شرکت عمران شهر جدید پردیس و براساس پیش‌بینی‌ها مشکلی برای جمعیت ساکن در این فازها از نظر فضای آموزشی نخواهیم داشت.

رضایی گفت: در فاز ۱۱ در حال حاضر دو واحد آموزشی فعال است که تا ابتدای مهر سه واحد آموزشی دیگر در آن تجهیز و تحویل می‌شود.

به گفته وی در فاز ۸ نیز ۲ واحد آموزشی آماده بهره‌برداری است.

وی با اشاره به ایجاد امکانات آموزشی در فاز ۵ مسکن مهر پردیس اظهارداشت: آماده‌سازی و تحویل ۲ واحد آموزشی جدید در دستور کار قرار گرفته است.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
ساخت مرکز معاینه فنی در شرق تهران

ساخت مرکز معاینه فنی در شرق تهران

تهران رسانه | مدیرعامل ستاد معاینه فنی خودروهای تهران از پایان فاز اول و آغاز فاز دوم عملیات عمرانی احداث مرکز مکانیزه معاینه فنی در منطقه ۱۴ تهران خبر داد.

زمین چمن اختصاصی بانوان در قلب تهران

زمین چمن اختصاصی بانوان در قلب تهران

تهران رسانه | زنان ورزشکار قلب تهران، صاحب نخستین زمین چمن مصنوعی اختصاصی شدند.

مجتمع قضایی خانواده شماره ۳ تهران

مجتمع قضایی خانواده شماره ۳ تهران

تهران رسانه | مجتمع قضایی شماره ۳ تهران در محل حکیمیه، بلوار شهید بابائیان، خیابان ۱۵ متری امام حسین (ع) واقع شده است.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت