نصب ۲۷ هزار تابلو در استان تهران

خطر نابودی زنبورداری در استان تهران

انتصاب اعضای ستاد انتخابات استان تهران

سهم مصرف برق کشاورزی در استان تهران

دوشنبه 1404/06/24

پردیس رسانه؛

مدارس پردیس با کاربری تجاری فعالیت می کنند

ساخت واحدهای تجاری در مدارس پردیس پس از بررسی کارشناسی مسائل فنی، اصول شهرسازی و ترافیکی، ایمنی دانش‌آموزان و با نظر دستگاه‌های مرتبط انجام می‌شود.

مدارس پردیس با کاربری تجاری فعالیت می کنند

به گزارش تهران رسانه ؛ آنطور که مسئولان پردیس در استان تهران می‌گویند برای حل مشکل کمبود اعتبارات آموزشی مقرر کرده‌اند ساخت ۳۰ باب واحد تجاری و تجاری‌سازی در این تعداد از مدارسی که شرایطش را داشته باشند عملیاتی شود.

هدف از اجرایی کردن این رویکرد تامین هزینه های مدارس اعلام شده است.

فرماندار شهرستان پردیس گفته است: ساخت ۳۰ باب واحد تجاری در مدارسی که شرایط و زمینه ایجاد واحدهای تجاری را داشته باشند مصوب و به‌زودی اجرایی می‌شود.

عبدالعظیم رضایی عصر روز چهارشنبه در حاشیه نشست شورای آموزش و پرورش در جمع خبرنگاران اظهارداشت: ساخت واحدهای تجاری در مدارس البته پس از بررسی کارشناسی مسائل فنی، اصول شهرسازی و ترافیکی، ایمنی دانش‌آموزان و با نظر دستگاه‌های مرتبط انجام می‌شود.

وی همچنین با اشاره بر لزوم درآمدزایی آموزش و پرورش اظهارداشت: پرداخت حق سرویس معلمانی که از تهران به پردیس تردد می‌کنند به دلیل نداشتن درآمد کافی آموزش و پرورش به تعویق افتاده است و برای تامین و انجام برخی از فعالیت‌ها، مدارس به درآمدزایی نیاز دارند.

فرماندار شهرستان پردیس با بیان اینکه مشکل کمبود مدارس در فازهای ۱۱، ۵، ۸ و ۹ مسکن مهر پردیس در ابتدای سال تحصیلی رفع می شود خاطر نشان کرد: با مساعدت شرکت عمران شهر جدید پردیس و براساس پیش‌بینی‌ها مشکلی برای جمعیت ساکن در این فازها از نظر فضای آموزشی نخواهیم داشت.

رضایی گفت: در فاز ۱۱ در حال حاضر دو واحد آموزشی فعال است که تا ابتدای مهر سه واحد آموزشی دیگر در آن تجهیز و تحویل می‌شود.

به گفته وی در فاز ۸ نیز ۲ واحد آموزشی آماده بهره‌برداری است.

وی با اشاره به ایجاد امکانات آموزشی در فاز ۵ مسکن مهر پردیس اظهارداشت: آماده‌سازی و تحویل ۲ واحد آموزشی جدید در دستور کار قرار گرفته است.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
سهم خودروهای شوتی در پرونده های قاچاق تهران

سهم خودروهای شوتی در پرونده های قاچاق تهران

تهران رسانه | خودروهای شوتی با سرعت بالا و حمل کالای قاچاق، تهدیدی جدی برای امنیت جاده‌ای و اقتصاد کشور شده‌اند. پلیس تهران با کشف چند انبار، ابعاد تازه‌ای از فعالیت این شبکه‌ها را افشا کرده است.

کشف مار از یک پت شاپ در تهران

کشف مار از یک پت شاپ در تهران

تهران رسانه | در بازدید از پت شاپ ها و آکواریوم فروشی‌های سطح شهر تهران، یک واحد متخلف که در زمینه خرید و فروش گونه‌های غیرمجاز و سایتیسی فعالیت داشت، شناسایی شد.

توقیف وانت بارهای مزاحم در تهران

توقیف وانت بارهای مزاحم در تهران

تهران رسانه | حدود ۳۵۰۰ وانت‌بار در سطح شهر تهران شناسایی شده‌اند که با سد معبر، مشکلاتی را برای شهروندان ایجاد می‌کنند.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت