نصب ۵۰۰هزار کنتور هوشمند برق در استان تهران

شرط بقا و توسعه کشاورزی در استان تهران

نصب ۲۷ هزار تابلو در استان تهران

خطر نابودی زنبورداری در استان تهران

شنبه 1404/07/19

ورامین رسانه؛

برداشت بیش از دوهزارتن گوجه فرنگی از مزارع ورامین

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ورامین از برداشت بیش از دوهزارتن گوجه فرنگی از مزارع شهرستان خبر داد و گفت: گوجه از محصولات بومی دشت ورامین است؛45 هکتار از اراضی کشاورزی ورامین درحال حاضر زیر کشت گوجه قرار دارد.

برداشت بیش از دوهزارتن گوجه فرنگی از مزارع ورامین

به گزارش تهران رسانه ؛ حسین تاجیک مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ورامین در خصوص کشت کوه و بادمجان در ورامین اظهار کرد: در سال جاری در شهرستان ورامین کشت صیفی‌جات ازنظر کیفیت وضعیت مطلوب‌تری داشت و ازنظر مالی نیز به‌صرفه‌تر بوده است.

وی گفت: در حال حاضر در شهرستان ورامین 45 هکتار از اراضی کشاورزی زیر کشت گوجه قرار دارد که این محصول در حال برداشت و عرضه به بازار است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ورامین افزود: میزان برداشت گوجه‌فرنگی از هر هکتار از اراضی کشاورزی منطقه 50 تن هست که در مجموعه دو هزار و 250 تن گوجه‌فرنگی برداشت و به میدان‌ها میوه و تره‌بار و الباقی به کارخانه‌ها مواد غذایی ارسال می‌شود.

تاجیک تصریح کرد: در حال حاضر در شهرستان ورامین 220 هکتار از اراضی کشاورزی زیر کشت محصول بادمجان قرار دارد که به‌زودی برداشت آن آغاز می‌شود.

وی بیان داشت: میزان برداشت بادمجان از زمین‌های کشاورزی میانگین 50 تن هست که در مجموعه از اراضی کشاورزی 11 هزار تن محصول برداشت می‌شود.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ورامین ادامه داد: ازآنجایی‌که گوجه از محصولات بومی دشت ورامین است و درست کردن رب در منازل از سه جهت انجام می‌شود.

تاجیک یادآور شد: یکی از دلایلی که مردم به درست کردن رب در منازل بازگشتند صرفه اقتصادی آن است که از هر 5 کیلو گوجه میانگین یک کیلو رب به دست می‌آید که با توجه به‌صرف وقت و حامل‌های انرژی باز به‌صرفه بوده است.

وی عنوان کرد: موضوع دوم کیفیت و رب‌های خانگی نسبت به رب‌های صنعتی دوچندان بوده که باعث درست کردن رب خانگی رونق بگیرد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ورامین در پایان خاطرنشان کرد: وضعیت ظاهری بهداشتی و ماندگاری رب‌های خانگی بیشتر از رب‌های صنعتی است و با توجه به اینکه مردم از محصولات ارگانیک استفاده می‌کنند استفاده و درست کردن رب‌ها خانگی بیشتر شده است.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
تاکسی های شاسی بلند در تهران

تاکسی های شاسی بلند در تهران

تهران رسانه | سرانجام تاکسی‌های برقی شاسی‌بلند آیون وارد ناوگان حمل‌ونقل عمومی شهر تهران شدند و در دسترس شهروندان تهرانی قرار گرفتند.

پیشرفت محله های تهران

پیشرفت محله های تهران

تهران رسانه | پیش از دوره ششم مدیریت شهری، همه تلاش‌ها صرفا برای تحقق پروژه‌های بزرگ شهری بود و جای خالی پروژه‌های کوچک‌مقیاس و محله‌ای که مستقیم بر کیفیت زندگی شهروندان اثرگذار است، احساس می‌شد.

اجرای برنامه های هفته فرهنگی تهران آغاز شد

اجرای برنامه های هفته فرهنگی تهران آغاز شد

تهران رسانه | رئیس ستاد گردشگری شهرداری تهران از اجرای برنامه‌های هفته فرهنگی تهران خبر داد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت